HAPPY NEW YEAR.

Kjole - Butikkarma (Nelly) // Støvler - Tommy Hilfiger.

Hello sweeties og rigtig godt nytår! Så ramte vi 2021, og det har da bare været en rigtig god start på det nye år - i hvert fald for mig! Jeg havde en ganske stille og rolig nytårsaften, men faktisk måske den bedste i mange mange år. Min farmor har fået solgt sit hus, så i og med det var sidste nytår i hendes gamle hus, så valgte min familie og jeg at tage derned i år, og holde nytår med hende. Samtidig joinede min bedsteveninde, Caroline, så det var så hyggeligt, og vi fik god mad, snakkede, drikkede drinks og nød bare aftenen sammen. Vi var hjemme omkring en 4 tiden, så selvom det ikke var det vilde, sluttede festen sent - men den var corona venlig, og helt præcist som en nytårsaften skal være lige nu. Jeg kunne i hvert fald ikke ønske mig en bedre start på året, end at være omringet af de mennesker man elsker, og som jeg ved elsker en tilbage - aftenen var bare helt magisk, og som sagt, en af de bedste nytårsaftner længe.

Den første dag i det nye år har jeg brugt på træning, en dejlig lang og kold gåtur, fået skrevet alle mine goals ned for 2021 og slappet af på sofaen. På trods for en stille nytårsaften, kan jeg godt mærke vi kom sent i seng, og jeg derfor ikke er helt så frisk, men dagen i dag er stadig brugt fornuftigt - bare lidt langsommere end normalt.

Jeg håber i alle sammen har haft en magisk og helt igennem fantastisk nytårsaften, og at i har passet godt på jer selv, og ikke har fået nogle skader. Måske har i endda fået sat jer nogle goals, for det kommende år, som forhåbentligt bliver bedre end det sidst - jeg håber i hvert fald vi snart må noget igen, bare at komme lidt ud.
Hvilke drømme/mål har du sat for 2021? Skriv dem gerne i kommentaren, så kan vi inspirere hinanden.
xx N.

Synes godt om

Kommentarer