happy birthday to me // Turning 25.

Hello sweeties! Så har vi ramt en helt speciel dag for mig, og en dag man jo ofte venter et helt år på - nemlig min fødselsdag! I dag er simpelthen dagen hvor jeg rammer de vilde 25 år, og hvor er det altså bare sindssygt! Min fødselsdag kommer en smule bag på mig i år, og for første gang i hele mit liv er jeg slet ikke forberedt på den kommer og rammer, men det skyldes lidt det kaos og de ting der sker i mit liv nu, men derfor bliver dagen jo stadig god, ikke? Jeg skal ærlig indrømme jeg er spændt på hvad dagen byder på, fordi jeg har ikke andre planer end arbejde fra 12-19.15, og så måske en lækker salat medhjem, da jeg jo skal lukke biksen.. Men udover det, så kommer alt som overraskelse, og det nu også hyggeligt! Jeg er i hvert fald spændt på hvad dagen bringer, og forhåbentligt er det kun gode ting!

Men nu hvor jeg fylder 25 år, og det er nu hvor man træder ind i en ny tidsperiode af ens liv, hvis man kan kalde det, det - så elsker jeg at kigge tilbage på mit liv, og se om jeg er der hvor jeg ønsker at være. Jeg kan faktisk allerede afslører at det er jeg ikke, fordi mit liv er slet ikke gået som jeg havde drømt om, og dog.. Det kan godt være jeg ikke er hvor jeg troede jeg ville være, men så er der sket så meget andet! I mit liv havde jeg altid en plan om at når jeg var 25 år, så havde jeg en kæreste, måske det første barn, hus, volvo og hvad der hører til! Det kan vi vidst godt afslører nu at det har jeg ikke, som ikke i nærheden af, men så har jeg fået så meget andet! Jeg har valgt min karrierer til frem for så meget andet, og selvom nogen vil mene det dumt, så passer det faktisk mig utrolig godt, og det har fået mig utrolig langt, på trods af min 'unge' alder.. Jeg er sikker på alle de andre ting jeg drømmer om nok skal komme med tiden, og lige nu kan jeg mærke at det min karriere der skal ren fokus på, fordi det er den jeg gerne vil dyrke og arbejde på, lige nu!

Og hvordan står det så til med mit helbred, og generelt Nico og ikke karrierer Nico? Hmmm... Helbredsmæssigt kunne jeg nok have det bedre, men jeg prøver da at følge med. Min hånd er stadig et voldsomt stort problem, men jeg har først en tid hos lægen (den læge der skal tjekke det!) om 10000 år, så jeg bider smerten i mig og laver øvelser for og til hånden, så den stadig kan bevarer sin styrke og jeg måske kan vække den, inden læge tiden. Men udover hånden har jeg det faktisk ganske udmærket, og jeg kan mærke at jeg bliver stærkere for hverdag der går, både fysisk men bestemt også psykisk.. Jeg er ikke en der gir så let op mere, og jeg kæmper for de ting jeg vil og drømmer om! Der skal lidt mere til at skubbe mig af pinden, ikke sagt det ikke gør ondt mere, jeg tror bare jeg har lært at tackle problemerne, uden de slår mig helt ud..

Så alt i alt har jeg det godt, og det føles faktisk ikke så slemt at fylde de skræmmende og store 25 år! Jeg tager en dag af gangen, og som folk siger når de ser mig, så ligner jeg jo en på 20, så jeg har det jo skønt! Spændt på hvad mit nye år har at byde mig - jeg regner med en masse glæde, lykke, kærlighed og ro, mere ro tak!

Håber i alle sammen får en fantastisk tirsdag, og at vejret er med jer!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer