Goodbye Pandora // Når virkeligheden rammer.

Hello sweeties! Jeg ved bloggen og generelt mine sociale medier har stået meget stille de sidste par uger, men det har virkelig også været en rigtig svær og hård omgang for mig, hvor jeg lige havde brug for at bearbejde og acceptere det der skete, fordi det gjorde virkelig ondt og satte mig i en underlig og svær situation. Jeg har jo været på ferie i 2 uger, og kommer glad retur på arbejde sidste mandag, altså den sidste mandag i slutningen af August, og kan mærke energien og hele overskuddet er tilbage.. Noglegange er det imponerende hvad ferie og lidt frihed kan gøre for en, men det gjorde i hvert fald godt for mig, og jeg nød at være i Blåvand og sammen med min familie, det altid et hit!

Om morgen får vi alle en mail om at der er hastemøde i butikken. hvor 2 af vores chefer vil dukke op, og det selvfølgelig ubehageligt og man frygter det værste, og at de ville dukke op klokken 15. Havde jeg troet at jeg skulle opsiges den dag og at jeg ikke skulle have min stilling mere? Nej.. Havde jeg troet at vores butik, vores fine lille lyserøde butik skulle lukkes, og vi alle ville stå i en svær situation? Nej.. Men det var det er skete den mandag, og jeg har virkelig haft svært ved at sluge den. Det skal lige hurtigt siges at Pandora ikke som sådan lukker eller ikke skal eksistere mere, det forsætter i fuld fart, og i kan stadig finde butikker i Jylland og Sjælland, men desværre skal vores team ikke forsætte på Fyn. Det har virkelig for mig været en mavepuster, fordi jeg slet ikke havde set den komme, og fordi jeg virkelig føler Pandora er mit kald og det har været det vildeste år for mig retur her i Odense, og tilbage hos smykkerne. Pandora har jo for mig været en drøm, og jeg har elsket arbejdet og udfordringerne, og det har været en fornøjelse for mig at være Superviser, med det fantastiske team der er i Odense, og det er det der gør det så svært at nu er det slut.

Jeg har grædt meget de sidste par uger, og har vitterligt følt mig som en zombie og følt det var en ond drøm, man ikke kunne komme ud af. Vi havde 2 normale uger tilbage i butikken, hvor vi skulle sælge, og det var min sidste salgsdag i går, og det er butikkens sidste officielle åbningsdag i dag, hvor der efter i dag, ikke skal sælges mere Pandora hos os. Da jeg lukkede butikken i går, kunne jeg m��rke nogle tåre og jeg havde svært ved at acceptere at det var det. Jeg flyttede fra Vejle til Odense for Pandora, og har vitterligt lagt mange timer i det firma, og fortryder jeg? Nej.. Jeg har lært meget på det her år, både arbejdsmæssigt, men bestemt også personligt - og jeg er glad for at være retur i Odense igen. Jeg har fundet den fineste lille lejlighed, en fin lille 3 værelses og jeg har de skønneste udlejer og det hele kører bare på den front, og så er jeg glad for at være hjemme ved familie og venner igen - det er rart at have alle tæt på sig igen! Men derfor gjorde det stadig ondt at stå med opsigelsen i hånden, og vide at det her kapitel skal slutte..

Fra i morgen skal jeg stadig på arbejde, da vi jo har en butik der skal pakkes ned, så det er det de næste par dage kommer til at stå på, men der har min chef og jeg også bare aftalt at det bliver med podcast og hygge, så vi gør den her svære tid til en noget godt, og jeg kan mærke jeg også kan snakke om det nu, og fortælle det til andre. Det kunne jeg ikke de første par dage, da jeg følte det var forkert og at det var mig der var noget galt med, men det er det jo ikke.. Butikken skal lukke og det er jo ikke noget jeg har valgt, eller kan bestemme, men det har stadig været svært.

Så jeg har arbejdet og nydt de sidste salgstimer i butikken, og vi har fået kage af de dejligste stamkunder og fået sagt farvel til en masse af dem, og jeg har nydt hvert eneste lille salg, og bare knuselsket hele den verden Pandora er. Jeg ved de næste par dage med pakning bliver hård og svær, jeg kan huske det fra dengang med Dyrberg/Kern, men jeg vil også prøve at nyde det, og vide at det her kapitel snart slutter, men at der bestemt venter sig et nyt ude i fremtiden..

Så ja det er derfor jeg har været lidt stille og har haft brug for lige at bearbejde når virkeligheden banker på, og ændre hele ens verden og hverdag - men nu er jeg nogenlunde oppe, og er også spændt på hvad der så venter mig nu. Som jeg sagde tidligere, når et kapitel lukkes, så åbnes der somregel et nyt, så det bliver spændene.
God søndag til jer alle, og tak fordi i læser med.
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer