Looking Back At 2016 // Happy New Year!

Goodbye 2016 – Hello 2017 // My New Years Eve.

img_7872

img_7871

img_7875

15817759_1356140837789580_420940284_o 15857426_1356140841122913_951394217_o

Hej Babes!

Dette er det første indlæg i 2017 og jeg håber i alle sammen havde en fantastisk aften igår – det havde jeg! Jeg har fået den bedste start på 2017, og glæder mig allerede til at se hvad det nye år kommer til at bringe, jeg er ihvertfald klar på lidt af hvert!

Men min nytårsaften igår var virkelig helt igennem fantastisk og næsten magisk – selvom jeg bare var hjemme ved mine forældre.. Jeg holdte nemlig hjemme ved mine forældre i år, kun med min mor, far, lillebror og hans kæreste – så vi var kun 5, men det har virkelig været den bedste aften nogensinde! Vi fik snakket en masse, spist rigtig godt mad, spillet en masse spil og drukket en masse lækre drinks.. Tiden fløj virkelig bare afsted, og inden vi overhovedet havde tænkt over det, var klokken 12 og vi skulle ud og skyde krudt af.. Det eneste minus der var igår var at Yousee gik ned, så vi ikke kunne se dronningens nytårstale eller se når klokkerne slog 12 på tv’et, men sådan kan det gå med alt det tekniske, og vi havde stadig en uforglemmelig aften!

Som i nok har kunne se på min instagram eller billedet ovenfor, så endte jeg i en buksedragt som jeg virkelig knuselsker og som jeg kun bruger til specielle begivenheder, da den er virkelig unik! Jeg har købt den i en butik i Odense jeg ikke kan huske navnet på, til sølle 100 kr – men det var sidste år, så jeg ved ikke om de har flere.. Skal nok lige finde ud af det. 🙂

Men jeg håber som sagt i har haft en rigtig god aften og er kommet godt ind i det nye år, selvom i måske ligger med tømmermænd.. Det gør jeg heldigvis ikke, jeg er mere bare træt og virkelig smadret, men sådan er det jo altid efter en lang nat med fest og ballade, men skriv gerne i kommentaren hvad i har lavet – jeg er nysgerrig 😉
Kys Nicoline.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking Back At 2016 // Happy New Year!