Glædelig jul.

Hello sweeties og glædelig jul!
Det her indlæg var faktisk oprigtigt planlagt til igår, men dagen fløj simpelthen afsted, så derfor kommer det op i dag - men i skal altså stadig ønskes mange gange, glædelig jul! Jeg håber i alle sammen havde en helt igennem magisk aften igår, med de mennesker i elsker og at der var ekstra fokus på kærligheden og nærværet - det har vi alle sammen brug for i denne tid! Samtidig håber jeg i alle sammen passede godt på hinanden, og sørger for at overholde alle corona reglerne, da det jo også stadig er noget som er vigtigt at huske i denne tid.. Jeg tænker vi alle gerne vil starte 2021 godt ud, det er i hvert fald min plan! Men som sagt jeg håber i havde en helt igennem magisk aften, med dem i elsker, og at i fik alt det i ønskede jer! Jeg fik en masse skønne gaver og alt sammen noget jeg ønskede mig, og ikke en eneste skal byttes - kæmpe fan af det! Min familie og veninder kender mig efterhånden ret godt, og det er altså bare så dejligt! Jeg overvejer lidt at filme en video til min youtube kanal, hvor jeg viser mine julegaver? Er det noget i kunne tænke jer at se? Skriv det gerne nede i kommentaren hvis, så får jeg kigget på det - og i kan finde min kanal her..

Dagen i dag skal stå på ren hygge og afslapning - jeg føler altid man er lidt bombet efter juleaften, så dynen er taget med ind på sofaen, og jeg sidder foran brændeovnen og nyder varmen, og roen hjemme ved mine forældre. Jeg bliver her de næste par dage og slapper af og trækker vejret en smule dybt - mine forældre bor på landet, så her er altid dejligt roligt. Samtidig har vi en julefrokost i morgen, hvor vi bliver 6 personer, men hvor der skal hygges igen, spilles pakkeleg og bare spises god mad - det er virkelig alt det jeg elsker ved julen! At man nyder den med de mennesker man elsker!

Skriv som sagt gerne hvis i vil have en video, så får jeg den filmet så snart jeg rammer min lejlighed igen, og så vil jeg som sagt bare ønske jer alle sammen glædelig jul, og så håber jeg i fik alle jeres ønsker opfyldt!
Mange knus og kram Nicoline.

Synes godt om

Kommentarer