Glædelig 1 søndag i advent #2020

Så har vi ENDELIG ramt den 1 søndag i advent, og på tirsdag rammer vi den måned, som jeg elsker mere end noget andet.. Nemlig December. December er for mig en helt igennem fantastisk måned, som selvfølgelig også er travl, med alle de ting man skal nå inden den 24, men samtidig også en måned, som er helt igennem magisk, og hvor man værdsætter livet og sin familie lige en lille smule mere, og finder tid til hinanden - ej jeg elsker alt ved den måned! For første gang i mange måneder, hvis ikke år, så er jeg også hjemme i Odense igen, og kan se min familie hverdag hvis det skulle være + jeg har ikke vagter som løber sig over hele dagen mere, så jeg har enten tid om morgen eller tid om aften, og det er altså noget jeg bare værdsætter! Da jeg var i Vejle, der arbejdede jeg nærmest alle ugens dage i december og det var fra åben til luk, og jeg så slet ikke min familie, men det kommer heldigvis til at ændre sig i år, og det er mit lille julehjerte meget taknemlig for!

Jeg er nemlig en kæmpe julefreak og jeg elsker at være sammen med de mennesker jeg elsker i den her tid, og elsker at forkæle dem og bare være sammen, så jeg tror den her december bliver fantastisk! Selvfølgelig har vi stadig den dumme Corona som sætter en stopper for meget, også hos mig, da der er traditioner vi ikke kommer til i år, men i stedet for at være sur og ked af det over det, så prøver jeg at vende det til noget positivt, og finder en løsning på tingene.. Jeg vil gerne have den her December bliver fantastisk, og lige nu, mens jeg sidder og skriver dette og kigger på mit fine juletræ som stråler, så kan jeg mærker at det bliver den! Jeg er sikker på den gemmer på en masse fantastiske oplevelser, både med familien, men bestemt også på mit arbejde! Jeg er sikker på det bliver en magisk tid hos Pandora, med en masse dejlige og glade kunder og en masse fine smykker, som skal pakkes ind og som er nøje udvalgt - iiiih det bliver så godt!

Samtidig har jeg sat mig et mål her i December, både for bloggen, men bestemt også for min youtube, og jeg håber virkelig bare alt jeg kan leve op til det mål og gennemføre. Jeg kan bare mærke hvor meget jeg savner og sidde at nørde med det hele, så hvis den gnist forsætter (som jeg tænker den gør!), så kan i godt glæde jer! Jeg vil ikke afslører for meget i nu, men det bliver sjovt og fyldt med forhåbentligt en masse vlogs, så husk at hold øje både herinde, men også min youtube kanal (Nicolinepraus) og selvfølgelig også på Instagram (nicolinepraus).

Nu skal de sidste ting for den kommende uge lige planlægges, og ellers så kan i finde mig over på min sofa, putte under min dyne, mens en skøn julefilm kører i tv'et - det er sådan resten af min søndag skal bruges, før en ny uge kalder med job, veninde hygge og meget mere!
Hvad har i brugt jeres 1 søndag i advent på? Fået pyntet til jul, været sammen med familien eller?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer