Fashion Show Hos Prinsesse2ben & Tina Vinter.

Giveaway: Vind Et Gavekort Til Australian Bodycare.

thumbnail_gavekort_giveaway

Hej babes.

Så blev det weekend, og jeg har aldrig glædet mig mere til weekend, end lige nu! Jeg har arbejdet med projekt siden sidste onsdag, og i dag skulle vi så fremlægge det, og generelt bare slutte det af! Det er virkelig rart at det er overstået nu, og at der er normal undervisning igen i næste uge, også selvom det så hedder lektier og afleveringer igen.. En anden grund til jeg også glæder mig til weekend, er fordi det bliver en virkelig stresset men dejlig weekend! Det er en weekend i familiens tegn, fordi der skal holdes fødselsdag hele weekenden.. Min lillebror har fødselsdag i dag og fylder hele 18 år – så ham skal vi fejre i dag og i morgen, og søndag fylder min farfar 70, så der skal vi ud og spise.. Så hele weekenden skal bruges med familien og en masse hygge, men det er nu også dejligt og jeg glæder mig til at koble af efter en hektisk og stresset uge!

Men som i nok kan huske, så modtog jeg en lækker pakke fra Australian bodycare i sidste uge (find det her..) og udover de lækre produkter til mig selv, så var der også en lækker ting til 2 af jer – nemlig et gavekort! To af jer, kan nemlig vinde et gavekort til deres hjemmeside på 200 kr – og det er altså nogle mega lækre produkter de har, som allerede har gjort en kæmpe forskel for mig – samtidig er det dejligt at jeg kan forkæle hele 2 af jer denne gang, så det er mega win win!

Det eneste i skal gøre, for at være med i denne konkurrence er: 
– Like min Facebook side, som i kan finde lige her
– Like Australian Bodycares Facebook side, som i kan finde lige her..
– Skrive en kommentar til indlægget her – hvor i skriver hvad i ville bruge gavekortet på, hvis i vandt + jeres email, så jeg kan kontakte de 2 heldige vinder!

Jeg finder de 2 heldige vinder d. 14/03, så i har masser af tid til at melde jer til, men vent nu ikke for længe – i skal jo helst ikke glemme det! Hvis i ikke kan vente med at se om i har vundet gavekortet, så kan i tjekke Australian bodycares hjemmeside ud nu, og få shoppet lidt.. I finder den lige her..

Men jeg håber i alle sammen får en fantastisk weekend og at i måske også har en masse spændene ting i skal, og så håber jeg selvfølgelig i vil deltage i denne lækre giveaway!
Kys Nicoline.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Show Hos Prinsesse2ben & Tina Vinter.