Something New For My Living Room // PapaPapa

GIVEAWAY: Vind 2 plakater fra PapaPapa!!

// Mælkebøtte plakaten – her / Kolibri og natur plakaten – her //

Hey Babes!
Det her har jeg glædet mig til at fortælle jer og kunne give jer – og planen var faktisk at det skulle have været det første indlæg her på den nye blog, men bedre nu end aldrig! Jeg har længe gerne ville give jer noget som tak for at i følger med herinde på bloggen og at i er de bedste læsere i verden – og nu har jeg endelig muligheden! I kan nemlig lige nu vinde disse 2 lækre plakater fra PapaPapa, og det er altså nogle virkelig smukke billeder og kanon god kvalitet! Plakaterne i kan vinde er de to i ser oppe på billederne og de kommer i størrelsen 30×40, hvilket jeg synes er en fin størrelse – fordi de ikke er for store eller for små!

Det eneste i skal gøre for at vinde disse lækre plakater er:
– Like min facebook side, som i kan finde lige her..
– Like PapaPapa’s Facebook side, som i kan finde lige her..
– Skriv en kommentar til indlægget her – i kan selv vælge hvad i vil skrive, dog skal i oplyse jeres email, så jeg kan kontakte vinderen!

Jeg trækker en vinder d. 6 november, så i har nogle dage af løbe på og i må meget gerne dele konkurrencen med jeres venner, det vil betyde meget!

Men jeg håber i har lyst til at være med og at i gerne vil deltage, da det er en ret vild giveaway! Jeg ville gerne selv vinde de smukke plakater, de er så fine! Men som sagt jeg håber i kan lide den her giveaway, og så held og lykke til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something New For My Living Room // PapaPapa