Journalist.. Mig? - Oh YES!

Get The Look – Selena Gomez.

Hej guys.

Sidste gang jeg lavede get the look med Josephine skriver som model (find det lige her…), virkede i til at kunne lide det, og derfor tænkte jeg at jeg ville begynde at lave det igen, selvfølgelig med en anden person.. Denne gang blev det så fantastiske Selena Gomez, som jeg tror i alle sammen kender, og som jeg personligt selv ser rigtig meget op til, hun er bare en fantastisk person og har en virkelig fed stil! Jeg må dog indrømme indlægget var lidt svært at lave, da jeg ikke syntes nogle af tingene jeg fandt lignede hendes, men jeg har gjort mit bedste og håber det stadig kan bruges.. Som sagt har hun en fantastisk og fed stil, som virkelig kan ændre sig fra dag til dag.. Den ene dag dukker hun op i kjole og højestiletter, og den næste har hun hullede jeans og en crop top på – virkelig fedt! Hun har ikke noget hun holder sig fast til, og det er det jeg synes der gør hende så fed og virkelig tjekket!

Som sidste indlæg er alle tingene fundet inde hos Esprit, som stadig er en af mine yndlings hjemmesider, og så har de også tilbud lige nu, hvilket kun er et kæmpe bonus! Men jeg håber i har lyst til at læse med, og kan bruge noget af det jeg har fundet, jeg synes ihvertfald selv det er blevet rigtig godt!

oufit1

Jakke – her // Top – her // Bukser – her // Sko – her // Solbriller – her.

Det første outfit er nok en af mine yndlings, da jeg elsker måden hun har sat det sammen på, og hvordan det hele er klassisk, men stadig feminitet med skoene.. Bukserne er jeg kæmpe fan af, og elsker den stil der er i øjeblikket med hullede jeans! Jeg har selv et par som er købt hjem fra eBay, som jeg virkelig knuselsker og som bare passer perfekt, og som nok skal blive brugt en del her til sommer! Jakken er jeg også bare helt vildt med, og gør bare sættet mere business agtigt, men på den gode måde! Helt klart et outfit man både kan bruge til dag og nat..

outfit22

Jumpsuit – her // Sko – her // Solbriller – her // Taske – her.

Det næste outfit er jeg også helt vildt med, og så er det bare virkelig simpelt men meget stilrent! En sort jumpsuit er noget alle burde eje, da det virkelig kan hjælpe en, på de dage hvor man ikke ved hvad man skal tage på.. Jeg har selv en fra Zara, som bare så super fin, og så kan man også style det til både dag og nat.. Sæt nogle kondisko til om dagen, og tag stilletter på om aften – top simpelt!

outfit3

Kjole – her // Sko – her.

Det sidste outfit er lidt mit sådan lille pige yndlings outfit, og er nok det i helt sikkert kunne finde mig i, meget snart! Jeg elsker kjoler og lige præcis den Selena har på, er bare så cute! Hun ser så lille og uskyldig ud, og det klær hende virkelig, og så i igen – hun kan bare være alt! Men skoene er jeg også helt vilde med, og jeg ved jeg nok snart er nød til at anskaffe mig et sæt nude stilletter, da jeg virkelig sukker efter et par – det er bare noget man skal eje!

Men jeg håber som sagt i kan bruge det her indlæg til noget, eller bare få en smule inspiration! Som sagt er Selena en af mine inspirationskilder til nye outfits og tøj, da hun bare har den fedeste tøjstil, og bare kan rocke alt – virkelig en vinder!

Hvilke et af de 3 outfits er jeres yndlings, og hvilken kendt person vil i gerne se næste gang? Nogle forslag?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journalist.. Mig? - Oh YES!