get the look: Sandra willer.

Taske - her // Lilla strik - Her // Bukser - Her.

Hello sweeties og glædelig mandag! Min mandag har stået på arbejde fra 09.00 - 16.00, og på trods for en stille dag i butikken, har jeg haft nok at se til. Jeg smutter jo i sommerhus på onsdag, og for at være helt 100% klar til det, er der en del ting i biksen der skal klares, som fx at lave udstillingen om, da det er en af mine opgaver, men det også virkelig sjovt! Jeg elsker at være kreativ og lege med smykkerne, så det meste af dagen er gået med at være praktisk, og det rart, så flyver tiden nærmest afsted. I morgen har jeg en sølle 09.30 - 16.00 vagt, og så smutter jeg på en lille ferie, som jeg også kalder det og jeg glæder mig! Det bliver som sagt virkelig rart at komme lidt væk, og jeg kan mærke min krop glæder sig til det - det bliver så rart med frisk luft, stranden, bølgerne og familien!

I dag tænkte jeg at dele et get the look indlæg, fordi de er ret så populære her på bloggen og så det bestemt noget jeg elsker at sidde og lave til jer! Personen i kan stjæle stilen fra i dag, er ingen andre end smukke Sandra Willer! Sandra har jeg fulgt med helt fra start af hendes karrierer, da hendes fine lyserøde blog startede, og hun er helt igennem fantastisk, og det har været så sjovt at følge hendes rejse, fordi den har været ret så vild! Hun er stadig en af mine store forbilleder, når det kommer til stil, og her på de senere år, rammer vi ret godt hinanden! Jeg er så vild med det hun viser lige nu, og generelt den romantiske stil hun kører lige nu - kæmpe fan! Samtidig elsker jeg den måde hun sammensætter tingene og farverne på, det fungere bare - hun er lidt mere rolig farverne i forhold til Charlotte Caroline, men de begge mega inspirerende!

Har i lavet noget spændene på denne skønne mandag, hvor vejret virkelig har været underligt! Hvad syntes i om outfittet?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer