Get the look: Pamela Reif.

Indeholder tilknyttede links

Skjorte - Her // Nederdel - Her // Støvler - Her // Taske - Her.

Hello Sweeties! Er jeg den eneste der er lidt spændt på i dag, i forhold til det pressemøde som skal holdes senere? Jeg tror vi alle lidt går og holder vejret, og venter i spænding på, hvad de melder ud. Lige nu ligner det ret meget åbner, men jeg kan forstå at jeg skal være hjemsendt lidt i nu, da storcentrene ikke er en del af beregningen, men nu må vi se. Jeg syntes i hvert fald selv det er lidt spændene, og nervepirrende på samme tid - men det har hele den her situation jo været fra starten af. Samtidig har jeg lige lagt en kæmpe orde hos Na-kd, som jeg glæder mig til at modtage! Det er bare nogle nye fine styles i sort, som passer ind til det jeg må gå i på arbejde, og selvom man skulle tro at alle ejer noget sort, så må jeg sige at det ikke er helt rigtigt. Jeg har en garderobe med farver, så sort er virkelig noget jeg mangler! Ih jeg glæder mig til den pakke kommer - det altid skønt at vente på pakker!

Men i dag skal dagens indlæg simpelthen være et savnet get the look, fordi lige det tiltag har jeg virkelig savnet her på bloggen, fordi det er noget jeg personligt elsker at sidde og lave! Vi har haft kendte igennem som Hailey Bieber, Kylie Jenner og Kendall Jenner.. Selv endda Josephine Skriver - my girl! Men i dag skal det omhandle min stride træner, som pisker mig igennem min morgen træning hverdag, og som jeg har fulgt i nogle år nu - nemlig skønne Pamela Reif! Jeg elsker hende som person, og hele hendes måde at arbejde på og skabe ting er fantastisk! Hun er en kæmpe motivation inde for træning, men bestemt også en masse andet, og hun har min evige respekt! Så selvfølgelig skulle hun have sit eget get the look, og det outfit i ser hende i, er bestemt også noget jeg kunne finde på at hoppe i! Til sommer/sensommeren ser man mig ofte ikke i andet, og gud hvor jeg godt kunne tænke mig nogle lange støvler igen - det er bare altid et most i garderoben! De sidste jeg havde blev slidt op, og har faktisk ikke fået anskaffet mig nogle siden, hvilket er en kæmpe fejl!

Hvad syntes i om det fine outfit som Pamela har på? Er det noget i kunne se jer selv i? Og ejer i også nogle høje støvler, eller er det bare yt?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer