Get the look: Kendall Jenner.

Bh - Her // Hvid strik - Her // Jeans - Her // Støvler - Her // Taske - Her.

Så blev det lørdag, og weekenden er så småt igang! Jeg har for første gang i flere uger weekend, og det er altså bare dejligt! Jeg har taget dagen meget langsom, også selvom jeg har fået lavet en masse, så det sket i et stille tempo.. Jeg har fået gjort hele min lejlighed ren, trænet, gået en dejlig lang tur, fået handlet og fået arbejdet på bloggen. Selvom det lyder af meget, så er det virkelig gået i langsomt tempo, og så har jeg da også lige fået drukket en lækker kaffe med naboen! Hun var også savnet, så det var dejligt lige at se hende!

Men dagens indlæg er et nyt get the look, og det var der også rigtig mange af jer, som gættede rigtigt inde på min profil, Nicolinepraus, så det er dejligt! Jeg har lavet 2 af disse slags tidligere, nemlig et for Hailey Bieber og et for Kylie Jenner, så tjek dem gerne ud! I dag skal vi kigge på endnu en Jenner pige, nemlig Kendall Jenner - også min favorit fra The Kardashians. Jeg elsker alt ved Kendall, da hun er så naturlig smuk og så har hun også den mest rolige men vildeste stil! Hun kan gå med jeans og strik, som oppe på billedet - men kan også dukke op i de vildeste kjoler, som bare skaber overskrifter - elsker hende! Samtidig føler jeg også det er hende, som der er mindst drama omkring, og hun er bare meget sig selv og rolig.. Hun er bare skøn! Elsker hendes outfit deroppe, da det er virkelig nede på jorden og klassisk, men der er samtidig et twist over det.. Elsker det med at bh'en lige kigger frem, der kan man virkelig skabe noget magisk - specielt hvis man finder en flot bralette bh, eller generelt en bh med fine detaljer!

Hvad synes i om dagens get the look og har i et forslag, til den næste person jeg skal prøve at lave et outfit ud fra? Har selv en del på listen, men hvis i har et ønske så fyr dem gerne af - jeg lytter!
Rigtig god lørdag til jer alle, og nyd weekenden!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer