Ny Video - Australian Bodycare.

Get The Look – Josephine Skriver.

Hej babes!

I dag kommer der et nyt og anerledes indlæg her på bloggen, og det er noget jeg kommer til at have fast fremover på bloggen – nemlig get the look! Jeg vil fremover finde en masse inspirerende mennesker som jeg synes har en mega fed stil, og så prøver at finde noget der ligner, så man kan få deres stjæl! I kender det måske fra andre bloggere eller hjemmesider, og jeg synes selv det er virkelig inspirerende, da jeg tit har set en person med et virkelig lækkert outfit, og måske gerne ville have det samme eller noget der ligner! Men jeg håber i synes det kunne være et sjovt og spændene tiltag her på bloggen, og at det kan give jer en masse inspiration til fremtidens outfits eller noget helt andet! 🙂

Den første vi skal stjæle stilen fra, er en person som jeg personligt selv ser utrolig meget op til, og som er virkelig inspirerende og gør et virkelig godt stykke arbejde! Hun er model og er faktisk født i Danmark, men er nu model for Victoria’s Secret og mange andre.. Hende jeg snakker om, er selvfølgelig smukke Josephine Skriver! Hun er virkelig en af de smukkeste modeller jeg nogensinde har set, og så er det så imponerende hvad hun har opnået og hvor hårdt hun arbejder! Hun er helt klart en virkelig inspirerende person, og en jeg ser utrolig meget op til – og så igen, så er hun virkelig smuk! Jeg har fundet 3 outfits fra hende, som jeg synes er virkelig smukke og inspirerende, og alt tøjet er fra Esprit, da det er en af mine yndlings hjemmesider.. I kan finde Esprits hjemmeside lige her..

style1

// 1- her, 2 – her, 3 – her //

Det første outfit er nok mit yndlings, da det bare er så freaking lækkert men stadig klassisk! Det er et outfit jeg sagtens kunne have taget på selv, da jeg elsker kjoler og støvler sammen! Esprit havde ikke lange støvler i øjeblikket, men synes også disse fine små støvler ville kunne passe godt til outfittet! Jakken er jeg også helt forelsket i, da jeg altid har syntes sådan nogle jakke er virkelig flotte, men desværre er jeg for lav til at kunne bærer nogle, uden jeg nærmest drukner.. Men et virkelig lækkert outfit!

outfit2

// 1 – her, 2 – her, 3 – her, 4 – her //

Det anden outfit er helt klart også et af mine yndlings, og et jeg sagtens kunne se mig selv i til sommer, når jeg render rundt nede i Italien! Jeg er helt forelsket i ruskinds nederdelen, og har selv en i brun, men en i sort ville ikke skade.. Der var ingen beige læderjakker, men det er jo heller ikke rigtig sæson for læderjakker i nu, så jeg fandt denne her beige stof jakke, som jeg er helt forelsket i! Beige gør bare et eller andet for kroppen, og igen – jeg synes Josephine rocker det her outfit, og er gude smuk!

outfit3

// 1 – her, 2 – her, 3 – her, 4 – her //

Det sidste outfit er et virkelig lækkert og klassisk outfit, og er nok sådan et outfit jeg ville tage på, hvis jeg skulle til et event om aftenen eller noget andet med bloggen! Jeg elsker hvordan hun har sammensat et ret enkelt, men stadig virkelig klassisk og flot outfit! Det hele er meget sort og mørkt, men på grund af detaljerne på jakken og skoene, så spiller det hele bare lidt mere, og gør det virkelig lækkert! Som i kan se, så er det skoene fra tidligere, jeg har brugt igen og jeg ved ikke om det er et tegn på jeg skal købe dem, fordi de er virkelig smukke og jeg kunne sagtens se dem herhjemme ved mig selv.. Men igen, et virkelig lækkert outfit, som kunne bruges til lidt af hvert!

Men jeg håber i har kunne lide det her indlæg, og har fået lidt inspiration fra mig og selvfølgelig fra skønne Josephine Skriver! I må meget gerne skrive nede i kommentaren, hvad i synes om indlægget og hvis i har en kendt person, som i gerne vil have jeg laver et get the look omkring.. Jeg har allerede nogle i hovedet, men kom gerne med flere! 🙂
Rigtig god mandag alle sammen, og jeg håber i får en god start på en ny uge!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Video - Australian Bodycare.