Get the look: Blair Waldorf.

Hat - Her //Sort Tørklæde - Her // Rød Cardigan - Her // Hvid Skjorte - Her // Nederdel - Her // Sko - Her // Taske - Her.

Hello sweeties, og glædelig 6 december! Ih hvor jeg følger december flyver afsted, men jeg kan nu stolt sige jeg har fået ordnet alle julegaver, og endda allerede i starten af måneden, og det er helt igennem fantastisk! Jeg fik lige ordnet min lillebrors i dag og han var den sidste på listen, så nu mangler jeg bare mandelgaven, og så vi bare klar til den 24! Min dag har været en lille laban, men er heldigvis sluttet på bedste maner, og jeg kan nu gå glad og spændt i seng, og virkelig se frem til på torsdag, hvor alting går løst! Jeg kommer også til på torsdag at fortælle jeg helt præcist mere om hvad der skal ske, hvad min fremtid kommer til at byde på, og er så klar til at tage jer med på rejsen - iiiiiih det bliver dejligt endelig at fortælle jer om det hele, hold nu op! Hvis i vil være nogle af de første, så husk endelig at følge mig over på instagram (Nicolinepraus), da billedet højst sandsynligt bliver offentliggjort derinde, inden indlægget her, så hver klar!

Dagens indlæg er et savnet og højst elskede get the look, hvor personen i dag i kan stjæle stilen fra, er fra skønne Blair! Jeg har seriøst set så meget gossip girl for 10000 gange, og er lige startet på den igen,og jeg er så vil med hendes stil og overall hende, så selvfølgelig skulle hun være stjernen i dag! Alle tingene er fundet inde hos Zalando, og de fleste af dem er faktisk ret så billig, så i kan stjæle stilen, på budget - så shop løst!

Nu vil jeg smutte i seng, så jeg kan være klar til en ny dag i morgen! Følger i med inde på min Instagram, hvor jeg hver morgen deler de julekalender jeg har og hvad de indeholder? Hvad synes i om det? Maybelline kalenderen er ret så populær, og det er jeg helt enig i!
Rigtig god aften herfra, og god mandag til jer, kys N.

Synes godt om