Vind lækre produkter fra Nellie Dellies.

Get Fashion Inspiration From Instagram.

picmonkey-collage-2

Hej Babes.

Jeg er begyndt at opholde mig en del mere på instagram end jeg plejer at gøre, og er virkelig blevet forelsket i den lille app, som man faktisk ikke rigtig kan kalde lille, da den indeholder så meget.. Men man kan virkelig finde alt derinde! Jeg elsker måden man kan inspirere andre på derinde, og måden man kan følge med i folks liv i billeder.. Det er bare generelt en mega genial app, som altid vil have en speciel plads i mit hjerte (jeg havde en instagram, langtid før bloggen 😉 )

Men her på det sidste er jeg også begyndt at følge nogle lidt mere unikke profiler – nemlig mode og tøj profiler! Specielt de 3 i ser oppe på billedet er nogle jeg følger og elsker at følge med i! De er alle 3 skabt af menneskerne bag prinsesse 2 ben og butik Tina Vinter (begge butikker ligger i Svendborg, her på fyn), og er nogle virkelig fine profiler, som deler en masse inspiration! Jeg kender godt lidt til de 2 tøjbutikker, da jeg tit besøgte dem da jeg gik på Svendborg Gymnasium, og de har også et kæmpe udvalg af tøj, fra forskellige mærker – specielt hvis man elsker designer tøj..

Den første er @loulou_clothing, som deler nogle virkelig fine billeder og en masse inspiration! Jeg forelsker mig ret ofte i det tøj der bliver lagt op der, fordi billederne er så smukke, og virkelig gode og gennemtænkt! Havde jeg pengene til det, så havde jeg nok købt en masse tøj derfra, kun på grund af billederne!

Den anden er @butiktinavinter, som også indeholder en masse lækre billeder og hvor der også står en masse information inde på profilen, så man hurtigt kan komme i kontakt med butikken! Husk den ligger i Svendborg, så hvis man er fra Odense eller bare her fra fyn, så smut forbi Svendborg! Men igen en masse inspiration og så lækre billeder!

Den trejde og sidste er @prinsesse_2ben som også indeholder en masse lækre og inspirerende billeder, og igen, hvis jeg havde pengene, så havde jeg købt det hele – specielt Levis trøjen der er derinde lige nu er jeg helt forelsket i (og modellen på det billede er også så smuk, og noget af det sødeste – yes i know her 😉 ), men igen som med Tina Vinter, så findes butikken i Svendborg, så der er ingen undskyldning for ikke lige at smutte forbi..

Men det er ihvertfald 3 virkelig fine og unikke profiler, som jeg synes i alle sammen skal tjekke ud! De indeholder en masse lækkert tøj og inspiration – de giver ihvertfald mig ideer til hvad jeg skal tage på eller sammensætte, og hvem elsker ikke det? 😉

Men kender i til profilerne eller har i besøgt butikkerne i Svendborg og hvad synes i om dem? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækre produkter fra Nellie Dellies.