Sunde Og Lette Pizzaer På 5 Minutter!

Get A Week Planer For Free.

19686582_1582027795200882_364638053_o 19749799_1582027755200886_378594074_o

Find den gratis week planer her

Hvis der er noget som jeg er blevet bedre til, her inden for det sidste årstid, så er det at skrive mine aftaler ned og have en ugeplan, som fortæller mig hvad jeg skal, dag for dag.. Jeg er en person som ofte har rigtig travlt og som skal 1000 ting, men hvis jeg ikke får dem skrevet ned, så enten glemmer jeg nogle af tingene eller begynder at få stress, fordi jeg føler der er så meget jeg skal.. Jeg har været ramt af stress 1 gang i mit liv og jeg vil helst ikke have det sker igen, fordi det var virkelig forfærdeligt, og gjorde jeg ikke kunne overskue noget flere måneder efter.. Derfor er jeg nu begyndt at planlægge min kommende uge om søndagen, og få alle aftaler, ting jeg skal osv ned, så jeg har et overblik over det.

Thepassie, som jeg har skrevet om før (find indlægget her..) har været så fantastiske at lave en weekly to do liste, og så er den simpelthen gratis! Det eneste man skal gøre, er at gå ind og downloade den og så printer den ud, og så har man simpelthen en kalender for sin kommende uge! Jeg er så kæmpe fan af dem og det de har fået lavet, og det har gjort mit liv 1000 gange lettere! Jeg sidder nu hver søndag, og skriver ned hvad jeg skal dag for dag, og er endelig begyndt at mærke en slags ro i mit hoved og krop og føler bare jeg er 1000 kg lettere i hovedet, fordi jeg ikke har 1000 ting at tænke eller holde styr på.. Det er virkelig en genial kalender, og fik jeg sagt den er gratis? I kan finde den via linket oppe under billederne, eller lige her..  Det er ihvertfald en jeg vil bruge fast nu, og som gør hele mit liv lettere!

Jeg tænkte jeg lige ville dele tipset med jer, fordi hvem ville ikke elske en gratis week planer? Det gør jo bare ens liv lettere. 😉
Holder i også styr på jeres aftaler via en plan, eller i kan måske godt holde styr på det hele i hovedet?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Og Lette Pizzaer På 5 Minutter!