Genbrugsshopping Online.

Så blev det søndag og endnu en uge er gået, og snart er vi helt ude af April. Mere præcis rammer vi faktisk Maj i næste uge, og hvor syntes jeg dog bare tiden går stærkt lige nu, så stærk at jeg næsten ikke kan følge med. Jeg har 5 måneder tilbage af min elevtid, og det er altså bare ikke længe. 4 måneder til at min fagprøve skal afleveres og 5 måneder til den skal forsvares, hvor blev tiden lige af? Det er skræmmende jeg faktisk snart er færdig med en uddannelse, og skal ud på arbejdsmarkedet, præcis som alle andre. Selvfølgelig bliver det også rart ikke at have titlen som eleven mere, men også skræmmende... Men jeg glæder mig! Spændt på hvad verden har at byde på. Min søndag er blevet brugt på at få taget nogle billeder til et kommende samarbejde, som jeg glæder mig til at vise og fortælle jer mere omkring + til at i skal se billederne - de er blevet så gode! Udover det har jeg fået gjort lidt klar til den nye uge, fået handlet og ellers slappet af. Søndag er altid den dag på ugen, hvor jeg tager alt lidt mere stille og roligt, og bare nyder roen.

Men dagens indlæg skal omhandle genbrugsshopping, da jeg er kæmpe forbruger af det og elsker at shoppe i genbrugsbutikker! Nogle af mine favorit styles i min garderobe, kommer faktisk fra genbrugsbutikker, og det så fedt! Lige nu er DK jo ramt af corona, så derfor er de fleste genbrugsbutikker lukket, men man kan faktisk stadig shoppe det online, og igennem der anskaffe sig noget genbrug! Jeg har linket 3 af mine yndlings butikker nedenfor, som i lige nu kan klikke forbi og shoppe løs hos.

LaLuna.

LaLuna har i hørt mig snakke om mange gange før, og jeg har også tidligere lavet et samarbejde med dem (find indlægget her og her...) og jeg elsker deres webshop! Generelt hele deres univers er fantastisk, og så kan man bare mærke at det er noget pigerne virkelig brænder for, det er simpelthen så godt! De er virkelig gode til at finde nogle vilde fund, og noglegange skal man være hurtig, fordi det forsvinder bare så hurtigt, nærmest når det lige er kommet ind! De er bestemt et kig værd, og så pakker de varerne så smukt ind, så man glæder sig nærmest bare til pakken! Ej de har kun mine varmeste anbefalinger, så smut gerne forbi der.. Man forelsker sig i det hele!

Veras vintage.

Veras Vintage er faktisk lidt ny for mig, men gud en lækker shop! Jeg kan godt huske da jeg boede i Odense, at der lå en shop der var deres, men jeg turde aldrig rigtig at gå ind forbi, og det fortryder jeg da nu! De har de vildeste og lækreste ting inde på deres shop, og så er nogle af tingene endda, sådan virkelig retro og gamle, men så fede! Jeg elsker alle farverne derinde, alle mærkerne og generelt hele universet! Prisen er lidt anerledes derinde end en normal genbrug, måske mere til den dyre ende, men de er bestemt stadig et kig værd! Jeg er helt forgabt i deres webshop nu, og kunne helt sikkert finde på at klikke noget hjem.

morfars moustache.

Den sidste webshop er lidt speciel, men stadig en jeg knuselsker, og det er selvfølgelig Morfars Moustache. Den er lidt speciel i forhold til de andre, fordi det her virkelig er gammeldags vintage tøj og generelt gammelt tøj, men som samtidig også er mega cool! Jeg elsker at shoppe smykker inde hos dem, eller gamle natkjoler fra 80-90'erne, fordi de var altså ret så fine og unikke! De har generelt en masse vintage tøj, som går langt tilbage - men som bestemt er noget man sagtens ville kunne bruge nu, og blande med sit nye tøj! En webshop som alle burde tjekke ud, specielt hvis man elsker vintage tøj!

Så det var de 3 online genbrugsbutikker/vintage shops, som jeg benytter og som stadig gør jeg bare føler lidt god samvittighed, over jeg køber noget, som har været brugt før! Genbrug kan nemlig være så hyggeligt og sjovt, fordi man kan finde de fineste ting, til ingen penge - og det er virkelig lækkert! Noglegange kan man også finde nogle vilde fund, som fx Marc Jacobs ballerinaer til sølle 40 kr eller Adax tasker til 20 kr. Men det er nemlig det der er det sjove ved genbrug, man ved aldrig hvad man finder. Noglegange finder man en masse, og andre dage er ikke så gode - men det er det der er det sjove!
Genbrugshopper du også, eller er det ikke lige dig? Kender du måske til flere hjemmesider, så smid dem gerne i kommentarfeltet, så tjekker jeg dem ud!
Kys og Kram N.

  • GENBRUG

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Vildt god inspiration! De sider skal jeg helt sikkert tjekke ud 😊
nouw.com/rejseguideafguld
nicolinepraus
nicolinepraus,
Tusind tak og de er nemlig bare gode!
nouw.com/nicolinepraus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229