Genbrug // Min mening.

I dag tænker jeg vi skal tage en snak eller et emne op, som jeg kan fornemme der er splittet meninger omkring, men også et emne som jeg elsker at snakke om, nemlig genbrug! Genbrug er noget jeg knuselsker, og det er noget af det bedste jeg ved og er en af mine helt store hobbyer! Jeg elsker at tage ud i de lokale genbrugsbutikker, og bruge flere timer derude og gennemsøge deres fine butikker for guld - fordi tro mig, du kan finde de fineste ting, til ingen penge! Jeg ved godt jeg arbejder i mode branchen og generelt igennem der anskaffer mig tøj, men genbrug er stadig en ting der står mit hjerte meget nært, og mange af mine yndlings styles i min garderobe, de er faktisk fra genbrug! Jeg har fundet nogle sindssyg flotte Marc Jacobs ballerinaer til sølle 40 kr, jeg har fundet 2 Adax tasker også til sølle 15 kr stk og nok det vildeste, et par Marc Jacobs gummistøvler til 10 kr - ægte og uden skræmmer - så sindssygt! Man kan som sagt gøre sig nogle vilde fund, også på high brands og det er bare at kigge og bruge god tid derinde! Gå ind i en genbrugsbutik med et open mind, og se muligheder og prøv alle de ting du finder og sammensæt dem på mange måder! Gå endda ind i herre afdelingen og prøv nogle af deres sæt - en oversize habit er altid lækker, trust me!

Jeg ved genbrug er svært for nogle, fordi det er det med at andre har haft det på før og det er ulækkert osv, men husk lige det bliver vasket inden det kommer op og hænge (oftest!) og du kan faktisk også finde ting med prismærke på, igen til en fuldstændig vild pris! Det er virkelig kun fantasien der sætter grænsen ved genbrug, og det handler bare om at få kigget godt, tjekke alle stativer ud og som sagt være open minded! Vintage er også det helt nye og noget folk virkelig er begyndt at gå op i - også noget jeg stille og roligt er begyndt at kigge lidt mere på, og bestemt noget jeg skal have i kikkerten i fremtiden! Jeg syntes nemlig det er en god ide at købe sine designer tasker brugte, da man ofte kan få dem billigere + så har de fået det gode slidte look, som vi alle sammen går og venter på, og så kan man faktisk også finde modeller, som ikke eksistere eller bliver produceret mere! Husk lige også, at ofte når man køber en designer taske, så er det en investering! Selvfølgelig kommer det an på model og mærke og brand osv, men ofte kan man faktisk få sine penge tilbage, måske ikke alle, men næsten, og det jo også en god ting, hvis man vælger at smide mange penge efter noget.. Dog skal jeg ærligt indrømme at de få designer tasker jeg har, de skal aldrig nogensinde sælges - de er mine små babyer og de gør mig så glade!

Men det var lidt om mine tanker bag genbrug, og hvorfor jeg elsker det så højt, som jeg gør! Der er virkelig ikke noget bedre end når min søde bedsteveninde spørg om vi skal smutte i genbrugen, eller min mor køber os ud til vores favorit sted i Odense, det er virkelig bare skønt og hyggeligt! Jeg har faktisk vist nogle af mine genbrugsfavoritter igennem tiden i en video, og hvis du skulle have lyst til at se, hvad for nogle fine ting jeg har fundet, så kan du finde videoen lige her.. Samtidig vil jeg gerne lige anbefalde en instagrammer, som jeg syntes i skal gå ind og følge, hvis i gerne vil vide mere om genbrugsshopping og hvordan man kan gøre sig nogle gode fund + style dem! Det er hun nemlig skide god til inde på profilen, og så er Pernille, som står bag profilen, bare så utrolig skøn at følge! Virkelig et dejligt menneske, og i finder hendes profil, lige her.. Hun er ihvertfald et follow værdi, specielt hvis man vil lærer genbrug bedre at kende - hun er bare skøn!

Men hvad er jeres tanker/meninger bag genbrug? Er det noget i gør jer i, eller er det bare et no go for jer? Skriv det gerne i kommentaren, jeg er ret nysgerrig efter at hører folks meninger omkring det!
Kys og Kram N.

  • GENBRUG

Synes godt om

Kommentarer