Første nat i min nye lejlighed.

Hello loves.
Jeg har ikke været så aktiv herinde som planlagt, men med en eksamen, nyt arbejde, en flytning og en masse andet, så har jeg bare ikke haft tid til det. Jeg har faktisk ikke haft min pc åben i næsten 3 uger, udover når der skulle søges om ny adresse osv, men nu er der begyndt at falde ro på alting igen - så nu prøver vi så stille og roligt igen, fordi jeg har savnet jer! Min pc er forresten også helt som ny igen, da den lige har været en tur ved lægen og er blevet fixet - og det er så skønt og godkendt! Elsker at den bare kører igen uden problemer, og at jeg nu ikke er bange for at starte den, eller frygte at den bryder sammen.. Alt er så stille og roligt begyndt at falde på plads.

Jeg har brugt hele weekenden på at få min lejlighed nogenlunde på plads, så jeg kunne flytte ind og starte mit liv herinde i Odense. Jeg er kommet nogenlunde på plads, men mangler stadig nogle småting, som fx gardiner, tv, mit internet, spisebord osv - så der mangler lidt i nu, men de fleste ting er kommet på plads, og jeg kan bo her. Faktisk er mit soveværelse næsten færdigt + walk in clothes, dog mangler der lidt inde i walk in clothes før jeg er helt tilfreds, MEN det går fremad og jeg elsker mit nye hjem, det gir mig ro og kærlighed!

Jeg har faktisk haft min første nat her i lejligheden i søndags, og jeg må indrømme det har nok ikke været den bedste nat, da jeg er vågnet 1000 gange af nye lyde og lige har skulle finde ud af jeg var et nyt sted, men jeg er glad! Helt igennem glad, og da jeg åbnede mine øjne her til morges, mærkede jeg en ro og glæde - så jeg ved det her er det rigtige valg! Jeg er sikker på jeg bliver glad for at bo her, og kommer til at bo her i mange år, der er i hvert fald mange muligheder i den her lejlighed + jeg har mit arbejde, min familie og venner tæt på mig igen, så jeg klager ikke! Jeg har samtidig også den sødeste udlejer, som virkelig lytter og hjælper når alting går galt, så det er et kæmpe plus, så jeg er glad! Nu skal de sidste ting lige falde på plads, de sidste ting skal lige laves og så er jeg bare helt igennem glad, og får en dejlig ro! Fremtiden ser dejlig ud, og jeg glæder mig til at se hvad den byder på.

Glæder i jer til at se små glimt fra den nye lejlighed og er der noget specifikt i ønsker? Måske billeder fra walk in clothes eller?
God dag til jer alle!
KYS N.

Synes godt om

Kommentarer