Merry Christmas Everyone!

Første Juledag.

picmonkey-collage

collateral-beauty-600

Hej Babes!

Jeg håber i alle sammen havde en fantastisk aften igår – min var ihvertfald helt magisk! Jeg havde den bedste juleaften nogensinde, med de bedste gaver og mange overraskelser.. Jeg fik specielt en julegave fra min lillebror som virkelig var overraskende og den bedste, og helt unik! Jeg glæder mig til at vise jer mine gaver i en lille video inden længe, regner med at få den filmet i løbet af næste uge, så glæd jer!

Nu er det så første juledag, og normalt ville vi være til julefrokost i dag, men i år har vi aftalt at vente til i morgen, så vi alle sammen kan få en pause fra julemaden, inden man skal spise en masse igen! Så dagen i dag kommer til at stå på hygge hvor der skal gåes en lang gåtur herude på landet, senere hygges med aftensmad og så i aften skal jeg i biffen med min mor og far – det bliver så hyggeligt! Vi skal ind og se skønheden i alting og jeg glæder mig virkelig meget, den film ser bare så vild og rørende ud – præcis sådan nogle film elsker jeg, så jeg ser virkelig frem til den film i aften + det er 100 år siden jeg har været i biffen, så det glæder jeg mig også til 🙂

Men jeg håber i alle sammen havde en rigtig god aften igår, med jeres familie og at i fik jeres ønsker opfyldt! Og så håber jeg i får en rigtig god første juledag!
Holder i julefrokost eller har i også andre planer i dag? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas Everyone!