Today I Wanna Wear... #1

Første Fuldtidsløn – Er Jeg Så Voksen Nu?

now

Det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse for folk, at i morgen får vi alle sammen løn – nogle mere end andre, og for mig er det første gang jeg får min fuldtids løn, som fuldtidsansat! Det var så underligt i dag at skulle tjekke sin lønseddel, og vide at det var det du havde, og der ikke kom noget ekstra som fx SU, men det var også underligt at se at tallet var så stort og højt, og jeg har aldrig før prøvet at få så mange penge udbetalt – men det føles fantastisk, fordi det er jo penge, jeg selv har tjent, penge jeg har arbejdet for!

Jeg kommer selvfølgelig ikke til at sige hvor mange, da jeg stadig gerne vil holde min økonomi privat, men det er bare lidt en vild følelse at sidde med, og samtidig tænker jeg: “Er jeg så voksen nu?”.. Det er en tanke jeg har gået med hele dagen, fordi jeg ved godt at jeg er 21 år gammel og faktisk er ‘voksen’, men sådan føler jeg ikke det er.. Ikke før i dag.. I mit hoved før i dag, har jeg bare været i barn som lavede en masse voksne ting, som havde sin egen lejlighed og som gik på arbejde hverdag og tjente sine egne penge.. Men i dag da lønseddel bibbede ind, så gik det lidt op for mig, at jeg faktisk ikke er et barn mere, og at jeg faktisk har et arbejde som jeg elsker, hvor jeg tjener godt og jeg faktisk tjener mine helt egne penge, som jeg skal leve for hver måned og har min egen lille lejlighed, som jeg skal passe på.. Det var lidt som om at det faktisk gik op for mig, at jeg faktisk ikke er et barn mere, og faktisk måske er lidt begyndt at træde lidt mere ind i de voksenes rækker, selvom man nogle gange stadig godt, kan føle sig som et barn..

Jeg ved det ikke, og det er også bare en tanke jeg har gået med hele dagen, og som jeg bare følte for at få ud, og dele med jer.. Samtidig er jeg også rigtig stolt af mig selv og de penge jeg har tjent, og føler virkelig jeg har styr på tingene for tiden, og nyder hverdag og bare værdsætter alt det der sker! December venter lige rundt om hjørnet, og jeg har en presset kalender, men jeg glæder mig! December er bare den bedste årstid!

Men jeg ville bare dele min tanke med jer, og så spørge jer: Hvornår mener i man er voksen? Når man får sin første fuldtids løn eller hvad? Jeg elsker at hører jeres meninger!

Nu vil jeg få set lidt mere Friends, og så ellers smutte i seng – da der venter sig en spændene dag i morgen, med PR event og Fitting hos Changes (Jeg skal være model for dem – men det fortæller jeg om senere!).. Men del som sagt gerne jeres tanker, og rigtig god aften til jer alle!
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

 • Lækkert med første løn som fuldtidsansat, den dag glæder jeg mig til!

  Og hvornår er man voksen? Da jeg var yngre synes jeg man var voksen når man læste på universitet, var flyttet hjemmefra og selv klarede hverdagen, økonomi osv. Nu sidder jeg selv her, og opfylder egentlig alle tingene, men føler mig ikke voksen endnu, i hvert fald ikke hele tiden. Så man er det vel den dag man føler det? Hvornår det så er, er sikkert forskelligt fra person til person. Jeg venter stadig på den dag kommer, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leif

  Du er vel ikke voksen bare fordi du har fået en lønseddel? Voksen bliver du når du tænker og handler voksent. Og der er vidst lidt endnu..

  Og hvorfor holde økonomien “hemmelig”. Du er vel anst under en helt almindelig overenskomst hos HK = Du før skal får ca. 18.000..
  +/- alt efter aften -og søndags tillæg osv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jo men udover min løn fra mit arbejde, er der også løn fra mit blogger arbejde og andre ting – derfor holder jeg det hemmeligt, da jeg ikke syntes at folk behøver at vide hvad jeg tjener, hvor meget osv.. Man har jo også lov til at holde noget privat, selvom man er en offentlig person..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I Wanna Wear... #1