Min Juleaften + Ny Video.

Fitness World I’m Back!

15826655_1830009993923580_4261250189401313310_n

Efter en lang pause fra Fitness World hvor jeg lige skulle have motivationen og lysten til at træne tilbage igen, er jeg endelig tilbage på sporet og har fået mig meldt ind igen! Det gjorde jeg i tirsdags hvor jeg havde min første træning og har så været afsted igen i dag, og det er virkelig fantastisk at være tilbage! Jeg har fået en masse motivation igen og har bare haft en masse lyst til at træne, så det er skønt at være hjemme i sit andet hjem igen og bare få skudt en masse energi af! Jeg træner ikke længere for at tabe mig, men mere for at få strammet det sidste op, holde formen og få nogle muskler, så det er ikke længere et vægttab men en livsstil, jeg kommer til at arbejde på her i 2017 – hvilket føles helt fantastisk og jeg glæder mig til at se hvad det kan bringe mig!

Efter jeg lagde det billede op, som i kan se foroven, på min instagram (nicolinepraus), fik jeg en masse likes og privat beskeder omkring min træning osv, og tænkte at jeg gerne vil dele en masse tips og tricks med jer, hvis det er noget i har lyst til at læse mere om? Jeg vil gerne fortælle om hvad jeg har gjort for at tabe de 45 kg, som jeg gjorde for et år siden og hvad jeg træner og spiser i dag. 🙂 Så det må i meget gerne skrive nede i kommentaren hvis i vil begynde at have trænings indlægs osv her på bloggen, fordi så skal jeg selvfølgelig nok dele en masse med jer + sunde opskrifter! 🙂

Men jeg håber i har haft en god start på det nye år og at i ser frem til weekenden, som starter i morgen! Nogle af jer der er kommet tilbage til fitness igen eller hvad er jeres nytårsforsæt? 😉
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Jan

  Det er virkelig flot at du har tabt dig så meget!
  Du er en stor inspiration 🙂
  Glæder mig til at følge lidt mere med i tin træning og kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hej Jan!
   Tusind tak for de søde ord, og jeg vil da begynde at skrive flere af sådan nogle indlæg så, tusind tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Juleaften + Ny Video.