First time back // Fitness World.

Okay overskriften er faktisk lidt løgn, fordi det var ikke min første gang i dag tilbage i Fitness World, da jeg besøgte dem i søndags med min veninde, men det var min første gang ALENE i dag, og derfor var det lidt specielt. Jeg havde tænkt mig at trække den lidt længere, men følte at jeg lige ville prøve i dag sådan officelt for første gang alene, og derfor tænkte jeg at jeg lige ville sætte lidt ord på mine følelser og hvordan det var at være tilbage - fordi det var en speciel følelse, og ikke en så rar følelse, som jeg havde håbet på.

Jeg valgte at dagen i dag skulle være min første gang alene i Fitness World efter åbningen, og jeg havde besluttet mig for det skulle 'bare' være cardio, da det ikke krævede det store og jeg ikke skulle tænke særlig meget, og ikke være i nærheden af mange mennesker, men bare lidt være i min egen lille verden og mit safe område - fordi det er det cardio er, det er mit safe sted! Men jeg kommer derop og følelsen er endelig fantastisk, og jeg vælger selvfølgelig lige efter arbejde, omkring klokken 18, hvor der er meget run på, men det fint og jeg får klædt om og kommer ud, får en maskine og kommer igang. Alt går faktisk super fint, og jeg mærker en ro og glæde over at være tilbage.. Men så er det som om det ændre sig stille, og jeg begynder at mærke usikkerheden og frygten, og opdager hurtigt at jeg er kommet for tidligt afsted alene, og det slet ikke er mig i nu. Jeg kan mærke at det måske var for tidligt at komme tilbage, også fordi at nu har jeg passet så godt på mig selv her i Corona tiden, og selvom Fitness World siger de tager alle forbehold, så flytter folk på skiltene der er sat op for at alle maskiner ikke kan bruges, folk spritter ikke af og det hele bliver bare ikke overholdt, og det gjorde mig utryg og usikker og bange.. Samtidig var der utrolig mange mennesker deroppe, så måske heller ikke den rigtige time jeg havde ramt, men jeg kom igennem min cardio, og jeg tror at hvis jeg skal i Fitness i den nærmeste fremtid, så bliver det med min veninde igen eller bare med cardio.. Hjemmetræningen forsætter lidt i nu i stuen, og så må styrken klares herhjemme, indtil jeg er 100% klar.. Dagen skal nok komme, det er mere bare om hvornår. Om der går få dage, 1 uge eller længere, det må vi se - men jeg glæder mig til at være tilbage med styrken og kunne gøre det i Fitness, og jeg ved at jeg nok skal komme afsted, når min veninde er med, så er vi 2, og så er alting lidt lettere!

Men udover følelsen der skete, så var det fedt at være tilbage og få svedt en masse, og jeg er stolt over jeg gjorde det! Jeg var virkelig ved at vende om og tage hjem, men jeg gjorde det og valgte at tage den her udfordring, og følelsen bagefter er fantastisk - Selvom det ikke er styrke i nu alene jeg skal deroppe, så var det rart at være tilbage og mærke energien og det et center kan, virkelig et stort savn!
Er der nogle af jer som har fået trænet i nu efter centerne har åbnet, og hvordan var jeres oplevelse/følelse?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer

C
,
Hvilken model er sports bhen