Study - Thats All Im Doing Right Now.

Find Mig I dag På Looklabs Instagram.

img_8138

Jeg ville bare lige lave en hurtig opdatering her på bloggen, og fortælle at jeg laver en takeover over på Looklabs Instagramstory i dag.. I kommer til at følge mig rundt og kommer med til det spændene event jeg skal i aften med Max Factor, så skynd jer derover – der ligger allerede en masse klip fra min dag i dag klar, og i må også meget gerne stille mig spørgsmål derinde! 🙂
I kan finde deres instagram profil lige her.. Jeg håber at se nogle af jer derover, ellers så vlogger jeg også min dag i dag, og jeg regner med den vlog kommer op i morgen! 🙂

Forsat rigtig god dag til jer derude, og så håber jeg vi ses over hos Looklab!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Study - Thats All Im Doing Right Now.