Crazed Core Tights From Beactive.dk

Finally They Are Here // Kylie Jenner Lipsticks From Ebay.

//Freedom – her / Posie K –her //

Hey Babes!
Jeg skrev for nogle uger tilbage et indlæg, hvor jeg vidste 5 ting jeg havde klikket hjem fra Ebay (læs det her..) og jeg har nu modtaget det hele! Det tog lidt længere tid for noget af det end andet, men det er rart det hele er fremme nu, og jeg har været virkelig spændt på de fake Kylie Jenner læbestifter.. Jeg må indrømme jeg troede aldrig de ville komme frem, da mange havde skrevet til sælgeren, at de ikke havde modtaget deres, men efter knap 5 uger var de her endelig!

Jeg kan desværre ikke sammenligne dem med de ægte, da jeg ikke ejer dem, men jeg er kun virkelig overrasket over dem! De koster sølle 8 kr stykket – og holder faktisk utrolig godt og bliver virkelig matte – som i virkelig mat! Samtidig lugter de heller ikke af maling, som mange siger det kan når man handler makeup fra Kina, og så har jeg heller ikke slået ud af dem eller noget – et godt råd omkring det er at man lige tester det på hånden, inden man putter det i ansigtet! Men jeg ved mange af jer gerne ville hører min mening omkring dem og hvordan de er, og jeg er som sagt kun positiv og skal have klikket alle de andre farver hjem, som jeg mangler! Man kan finde rigtig mange sælgere inde på Ebay som sælger dem, så det er bare med at søge – mener også nogle sælger med lipliner.. Men jeg er ihvertfald kun overrasket og Posie K er min all time favorite!

Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god tirsdag, og nyder det sidste der er tilbage af den! Jeg har været et smut i centret med min søde mutti, da jeg lige skulle hente noget i Samsø & Samsø, og ellers har jeg fået ordnet en masse praktiske ting herhjemme og bloggen.. Kan i forresten lide den nye header og de små ændringer? Men jeg håber som sagt i har haft en god tirsdag, og skriv gerne nede i kommentaren hvis i har prøvet de ægte eller om i måske vil prøve disse! 🙂
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Kender godt følelsen, så det godt at hører!
    Jeg ville faktisk have taget billeder – men lyset var dårligt, men prøver at få nogle op i morgen, eller så snart jeg kan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuh, dejligt indlæg. Jeg har selv overvejet at prøve nogle replicas, men er bange for at det ikke er godt. Dejligt at høre, der findes noget godt, selvom det er kopi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazed Core Tights From Beactive.dk