Nly Shoes.

Fifty Shades Of Grey Tonight.

//Sort top – Bilka / Jakke – Vila / Busker – Moss Copenhagen / Sko – Adidas//

Hejsa dejlige læsere. Jeg er næsten lige kommet hjem fra Tyskland, efter jeg har været dernede i dag med min familie for at handle lidt ind. Det er altid hyggeligt at være afsted, også selvom man skulle op klokken 07.00. Først vil jeg gerne undskylde for verdens mest dårligste outfit billede, men jeg så virkelig dum ud i hovedet, og det var det eneste som bare så nogenlunde godt ud, så håber det kan gå. Dette outfit er nok min favorit for tiden, fordi det er så dejligt at have på, og er meget simpelt men stadig klassisk. Bukserne og jakken fik jeg i julegave og har brugt dem hele tiden, siden jeg fik dem. Mine elskede Adidas sko er faktisk nye, og jeg lover der kommer et indlæg med dem meget snart her på bloggen, så i kan se dem lidt bedre, fordi de er fantastiske!
 Lige nu sidder jeg og tæller timerne ned til at jeg skal i biffen og se Fifty shades of grey.. Mr.Grey Will See Me Tonight!  Jeg glæder mig seriøst som et lille barn, og kan slet ikke vente med at se den! Og på mine negle lige nu har jeg også 2 neglelakker fra opi’s nye serie, som er fra filmen, så jeg er klar! 😉
Nogle af jer andre som også har en aftale med Mr. Grey i aften? 😉 
Kys Nicoline. 

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nly Shoes.