Get Fashion Inspiration From Instagram.

Fifty Shades – Just My Obsession.

img_7895

fifty

// Trusserne er fra Hunkemøller og købt på tilbud til sølle 25 kr! //

Hej babes.

I dag skal indlægget handle om noget jeg faktisk længe gerne har ville skrive om, fordi der er så mange blandede følelser og meninger om præcis lige det her emne.. Nemlig Fifty shades! Jeg tror i alle sammen kender til serien, filmene eller har rørt om dem ihvertfald.. Serien er ihvertfald kendt over hele verden, og det er der altså en speciel grund til – nemlig at den er så gode! Jeg kan huske da jeg købte den første bog, den var lige kommet til Danmark på dansk, og jeg fandt den igennem en veninde, som sagde den var virkelig god og jeg fik den også læst på 3 dage kun.. Jeg blev så optaget af det univers som var i bogen, at jeg slet ikke kunne stoppe med at læse.. Der gik nogle uger før bog nr 2 kom, men da den var ude købte jeg også den osv.. Jeg fik læst hele serien på en lille uge, og jeg lyver ikke når jeg siger det er den bedste serie jeg nogensinde har læst! Mange kan slet ikke forstå hvorfor jeg synes den er så god, og griner lidt af mig fordi de tror det er fordi jeg tænder på alt det sex og tænder på hvordan han er, men langt fra faktisk.. Christian Grey er jo på mange områder rigtig ond i bogen, men man kan altså ikke lade hver med at forelske sig i ham, fordi han er så fuckt op som han er.. Han er virkelig ødelagt, og jeg får helt ondt af ham, og samtidig kan man altså ikke lade hver med at elske ham, fordi han også har sine gode sider, som kommer frem i bogen.. Det var på grund af ham jeg forelskede mig i serien og blev så bidt af den, ikke på grund af det seksuelle.. Jeg har faktisk hele serien på dansk + Grey bogen som kom efterfølgende, dog har jeg den på engelsk, da den kom ud først og jeg ikke kunne vente med at læse den! Men mit næste mål er at få alle bøgerne på engelsk, og så læse dem igen.. Det kan jeg sagtens klarer!

Filmene er også rigtig gode – nu er nr 2 jo lige kommet i biografen, og den kan jeg varmt anbefalde at man tager ind og ser! Den har jo fået rigtig meget kritik fra anmelderne, og det kan jeg simpelthen ikke forstå.. De har husket alle de vigtige ting, og igen gør hovedrollerne det bare så godt hele vejen igennem! Jeg blev faktisk næsten ked af det da den sluttede, fordi man sad og var så optaget af det hele! Jeg glæder mig ihvertfald til film nr 3, da det er min yndlings bog i serien, så jeg glæder mig til at se hvordan de laver den til film – men jeg har ikke været skuffet over de andre 2, og hvis man ikke har set dem i nu, så skynd jer at få dem set – i gå virkelig glip af noget! 😉

Men det var lidt min mening og obsession omkring Fifty Shades! Jeg er slet ikke flov over at sige jeg elsker den serie, og ignorer faktisk bare dem der sidder og griner over det eller laver sjov med det, fordi vi har alle sammen forskellige genre vi elsker, og denne her er så blevet min yndlings!
Men hvad mener i omkring hele det her fifty shades univers? Har i læst bøgerne eller set filmene, eller holder i jeg langt væk fra dem? Jeg er virkelig nyssgerig efter det, da der er virkelig mange blandede meninger, både på godt og ondt! 🙂
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Tenna Due Nielsen

  De er da super gode alle 4 bøger. Filmene er også rigtig gode. Jeg synes den nye film er bedst😊. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   De er rigtig gode og filmene med! uden tvivl! 🙂 Og ja film nr 2 er den bedste – mere action 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Fashion Inspiration From Instagram.