FERIE FERIE FERIE.

Åh jeg nyder bare virkelig min ferie, og har nu været igang i en uge, og tager hul på min anden i morgen, og den sidste for denne omgang. Jeg har nemlig en uge i august også, så jeg holder 2 nu og så 1 når vi når dertil, så i morgen tager jeg hul på uge nummer 2, og hvor flyver tiden dog bare afsted? Er jeg den eneste der syntes at tiden går virkelig hurtigt, når man har ferie? Det er jo helt vildt! Jeg beklager forresten også jeg ikke lige har fået skrevet så meget her henover weekenden, men jeg har været en smuttur til Fyn, for at besøge min familie, så tiden er blevet brugt på dem og ikke foran skærmen. Vi har fået shoppet lidt, spist god mad og jeg har fået solet mig en del, og fået en dejlig brun farve, som jeg håber jeg kan bygge lidt videre på - selvom det ligner vejret skifter nu, vi krydser fingre!

Næste uge skal gå i et slow tempo, med en masse dejlige ting på programmet! Jeg har en masse hjemme i lejligheden der skal fixes og ryddes ud og op i, samtidig er vi igang med at få skiftet vinduer i lejligheden hvor jeg bor, så der står også rengøring på programmet, når de er done med det - det skulle de gerne være i næste uge hvis alt går vel, så det håber vi! Udover det skal der trænes en masse, skydes billeder, drikkes kaffe med veninder, sommerfest på arbejdet og bare ro. Ferie skal også bruges på at slappe af, så selvom jeg har små projekter hverdag, så bruger jeg også meget tid på at slappe af og geare ned, så jeg kan være klar til arbejde igen, som snart banker på! Men ferie er nu skønt!

Samtidig skal i holde ekstra godt øje med min Instagram (Nicolinepraus), i starten af den kommende uge, da der snart vil gå en lækker giveaway online, hvor præmien er ret så lækker! Men jeg lover selvfølgelig også lige at smide et link herinde, når den går live - så glæd jer!

Jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god uge og weekend, og har nydt det skønne vejr, som kiggede forbi!
Hvad er jeres planer for den kommende uge og har i også ferie?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer