Mine Sommer Musthaves 2017 // Ny Video.

Faves From Nelly’s Sale.

picmonkey-collage-4-2 picmonkey-collage-5-2 picmonkey-collage-6-2

Reklame links: 1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her.

Som nogle af jer måske har opdaget, så holder Nelly sale lige nu, og udover de vanvittige gode tilbud, så får man også lige 20% mere oveni, hvis man bruger koden: final.. Der er altså virkelig mange lækre ting derinde til ingen penge, og når man så pludselig får 20% oveni udsalgsprisen, så går priserne helt i bund!

Tøjet i kan se oppe på billederne, er nogle af mine yndlings ting inde fra hjemmesiden, og så koster det vitterligt ingenting! De hvide shorts har jeg lige klikket hjem, da jeg mangler nogle hvide shorts til Italien, og da de kun kostede 59 kr, kunne jeg altså ikke lade hver.. Nu håber jeg bare de når at komme, inden vi rejser! Ringen fra Marc Jacobs har også længe været en ring jeg har haft kigget på, og den er lige nu på tilbud til sølle 250 kr, så det er altså virkelig billigt, og så er den så unik og klassisk.. Den blå/hvide kjole med off shoulder er også bare så smuk, og jeg kunne virkelig godt se mig rende rundt i den nede i Italien, når jeg har fået lidt farve og drikke en masse lækre drinks..

Men i skal virkelig tjekke Nelly ud lige nu, fordi der er så mange lækre ting derinde, til ingen penge, så hvis i mangler lidt sommertøj, bikinier eller bare generelt tøj eller noget helt andet, så tjek seriøs deres hjemmeside ud, i vil ikke fortryde det!

Hvad synes i om tingene jeg har fundet? Noget i også kunne være interesseret i eller? 🙂
Rigtig god tirsdag alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Virkelig fine ting du har fundet! Jeg havde en lille obsession med Nelly på et tidspunkt. Det kunne jeg helt sikkert godt få igen, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Mange tusind tak 🙂
   Ja Nelly kan man hurtigt blive obsessed med, har selv været der, og de har altså mange gode ting 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Sommer Musthaves 2017 // Ny Video.