Farvel Til Et Stort Kapitel I Mit Liv..

​Jeg havde ikke troet at jeg nogensinde skulle skrive det her indlæg, og det har aldrig været min plan, men efter den nyhed som er ude nu overalt, så har jeg simpelthen nogle ting og følelser jeg skal ud med! Aldrig nogensinde havde jeg troet jeg skulle sige 100% farvel til et firma, som på mange punkter har betydet alt for mig, og som har gjort mig til det menneske jeg er i dag, og skubbet mig hen mod det, jeg skal uddanne mig til. Jeg tænkte så sent, som i mandags, på det her firma, og snakkede med min mor om, hvor godt og sjovt det en dag kunne være, at vende hjem til - tilbage til alle de skønne mennesker der er, smykkerne og historien bag.. Generelt det hele, og jeg mærkede glæden ved, at det måske en dag ville ske, at jeg måske en dag ville vende hjem til min familien - men så forsvandt den drøm i dag.. Dyrberg/Kern er gået konkurs, min anden familie er væk, og kommer ikke tilbage. 

Da jeg sad og læste artiklen her til aften, var det virkelig med en klump i halsen, og med en lille tåre i øjet, fordi hvor gør det endelig ondt, at miste noget, som har haft en kæmpe betydning for ens liv! Dyrberg/Kern har været mit liv i halvanden år, hvor jeg var ved firmaet, og det er deres skyld, at jeg den dag i dag står og er ved at uddanne mig som salgsassistent, fordi de viste mig en verden, hvor jeg hørte til og hvor jeg skulle være, fordi det her var jeg god til! I halvanden år knoklede jeg for dem, og rejste hele Danmark rundt og solgte smykker som aldrig før, jeg stod der endda og hjalp dem med at pakke vores butik ned, da de lukkede i Magasin i Odense.. Jeg har været med til det hele, men da jeg forlod butikken juli sidste år, var det med et "vi ses" og ikke et farvel.. Et farvel havde jeg aldrig troet det skulle blive, fordi det kan jeg ikke - det har det her firma betydet for meget for, til mig. Dyrberg/Kern er ikke et firma man bliver en del af, men en familie.. Jeg har elsket alle mine arbejdsdage, alle kunderne og alle medarbejderne! Jeg har elsket hver og en dag, og det er det jeg græder over nu.. Alle smykkerne som nu ikke skal shine mere, og som har været noget af det smukkeste! Jeg kommer til at gemme mine nu og aldrig gå af med dem, fordi de har historie! Hver og en af sin egen lille ting, og jeg elsker dem - Dyrberg/Kern var smykker for mig, fordi de var unikke og specielle.. Det forfærdeligt at sådan et smukt firma, som virkelig har historie bag sig, og som har udviklet mig MARKANT, skal lukkes ned.. Det er på grund af Dyrberg/Kern, at jeg blev mere selvstændig, at jeg turde være mere mig selv og tro på mig selv.. De har været grund til så meget, og jeg står virkelig i gæld til dem! 

Der er dog 2 mennesker lige nu, som jeg virkelig tænker på og sender mine varmeste tanker deres vej.. Det er selvfølgelig skønne Henning og Gitte, designerne bag firmaet. De 2 mennesker har jeg mødt op til flere gange, og man møder ikke skønnere mennesker! De er passioneret omkring deres smykker, de tænker stort og så drømmer de som ingen andre.. Jeg har været så betaget af de 2, og virkelig beundret deres værk og været så kæmpe stolt af, at jeg måtte repræsentere dem og sælge deres smykker! Aldrig har jeg strålet mere, end når jeg stod der i Magasin i vores lille shop, med alle smykkerne på! De 2 mennesker skylder jeg alt, fordi på grund af dem er jeg igang med salgassistent uddannelse, og på grund af dem, tør jeg tænke stort og tro på mig selv.. De er fantastiske, og de er med mig hverdag i mine tanker, og på min krop, fordi selvfølgelig går jeg med smykkerne i nu.. Once Dyrberg/Kern - Always Dyrberg/Kern. 

Så ja det er virkelig med blandede følelser at jeg nu ved at Dyrberg/Kern er slut, fordi jeg havde et lille håb om engang i fremtiden, at jeg skulle tilbage og hjælpe dem igen, og være sammen med de fantastiske mennesker bag - men sådan skulle det ikke være.. Dog vil jeg altid have dem med i hjertet, og de vil altid have sat et helt specielt spor i mig, fordi jeg har meget at takke dem for, de er fantastiske - hele firmaet bag! 

Er der nogle gode minder i har med dette skønne firma, elle måske et specielt smykke i kunne lide? Skriv det gerne i kommentaren, så vi sammen kan hylde og mindes dette fantastiske firma!
Kys og Kram N. ​​

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer