Farvel Fitness World - Tak for denne gang.

Det her indlæg har jeg været lidt blandede med om jeg skulle skrive, fordi jeg var bange for at folk hurtigt ville tro at jeg fuldstændig har stoppet min træning, hvilket slet ikke er sandheden - faktisk langt fra! Jeg træner som aldrig før, og har aldrig været så aktiv som jeg er nu, det er bare ikke i et træningscentret mere.. Jeg har været hos Fitness World i snart 4-5 år, og jeg har elsket hver og en tid hos dem! Det var i deres centre jeg kæmpede min kamp mod kiloene, og i deres centre at jeg kom i mål! Jeg har elsket alle de timer jeg har brugt der, og har aldrig nogensinde fortrudt min tid hos dem, men nu har jeg opsagt mit medlemskab, og faktisk valgt at sige farvel..

Da Corona ramte DK og lukkede hele Danmark ned, også Fitness World, der valgte jeg at begynde at træne hjemme - og det gjorde jeg faktisk fra dag 1! Jeg havde lige en krise den første dag, da jeg frygtede hvad der nu skulle ske, ville jeg tage på, ville jeg stoppe med at træne osv - men det viste sig, at sådan skulle det ikke være! Jeg er nemlig utrolig stædig, og har samtidig fundet en hvis form for ro i min træning og krop, så jeg begyndte på hjemmetræning og begyndte at føle skønne Pamela's workouts plans, som stadig eksistere og som hun laver hver uge, og de har været helt igennem fantastisk, og er stadig! Efter jeg har opdaget hende, og hver morgen laver hendes programmer, så har jeg faktisk slet ikke brugt FW mere.. Efter åbningen så havde jeg ikke den samme lyst og gejst mere for centret, og når jeg kom afsted, så var det ren cardio jeg lavede, da jeg ikke følte mig tryg eller velkommen mere.. Derfor har jeg nu valgt at sige farvel til FW, og ja til mere hjemmetræning, fordi det er det der fungere for mig nu! Jeg starter min morgen med at finde yoga måtten frem og kører det program hun har lagt for dagen, 45 minutter fuld power, og jeg elsker det! Jeg presser mig selv som aldrig før, og jeg laver øvelser jeg aldrig turde lave nede i FW og det er helt igennem fantastisk! På trods for det er hjemme træning, så formår jeg stadig at svede voldsomt, jeg ser store fremskridt og jeg har det godt i min krop! Det er det der er vigtigt for mig! Da jeg var i FW stressede jeg altid over at jeg skulle ned og træne hverdag, så ofte havde jeg flere træninger om dagen, og det var ikke sundt til sidst.. Efter jeg har opsagt det og ved det ikke ligger og hænger over mig mere, så har jeg fået ro i mit hoved og det er så skønt! Jeg har min aftener igen herhjemme, og jeg har en energi der kan bruges på andet, end i et centre, og det er skønt! Så nej det er ikke farvel til træning, tværtimod - jeg starter også snart op på løb igen, men det er farvel til at træne i et centret.. Hvem ved, måske jeg smutter tilbage en dag, men for nu - der er det farvel.

Hvad tænker i omkring mine tanker om det hele? Har Corona også ændret noget for jer, eller åbnet jeres øjne for noget andet?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer