Hyggelig Aften Med Søde Miild // Ny Video.

Fall – I Love You // Update.

Fall

Så gik der lige nogle dage igen, hvor bloggen ikke blev opdateret – men jeg føler jeg har en rigtig god undskyldning, da jeg ikke er helt på toppen, som jeg nævnte i min gamle vlog, som i kan finde lige her.. Jeg har også været ved lægen nu, og det så desværre ikke for godt ud, men jeg er ikke lige nu klar til at snakke om hvad lægen sagde og hvad der skal ske, men når jeg lige får slugt det hele, så skal jeg nok åbne op og fortælle det hele, men for nu holder jeg det for mig selv og mine nærmeste.. Det har jeg brug for.

Men som i kan se på billedet, og måske udenfor jeres vindue, så har efteråret ramt Danmark, og normalt hader jeg de kolde måneder og det våde vejr, men i år er det anerledes.. Jeg har virkelig forelsket mig i efteråret og nyder aftnerne med levende lys, varm te eller kaffe og en god bog! Jeg elsker at gå ture udenfor når det regner lidt, bladene falder ned fra træerne og farverne skifter – jeg er helt vildt med den gule/brune som dominere naturen lige nu – så flot! Samtidig elsker jeg at det er blevet tid til store varme trøjer, støvler og varme jakker – det hele er så hyggeligt! Jeg er så heldig at gå på ferie om 2 dage, mere præcis efterårsferien, og jeg har ikke de store planer i år, kun sommerhus hygge, arbejde og familien.. Det er det jeg har brug for lige nu og kræfter til, og det skønt – og så skal der laves en masse efterårs bagning, fordi jeg har fundet de lækreste opskrifter på Pinterest (Find min mappe her..), så der skal bestemt prøves en masse af!

Lige nu sidder jeg bare i min sofa og slapper lidt af, inden jeg senere skal i skole og fremlægge omkring et projekt og så har jeg efterårsferie, og hold nu op hvor jeg glæder mig! Jeg går en arbejdsfri weekend i møde, så jeg får tid til mit projekt, filme og bare slappe max af! Det bliver rart, også bare at kunne få sovet lidt og bare få ro i kroppen, jeg glæder mig så meget!

Men hvad synes i om efteråret og vejret udenfor? Elsker i også efteråret, eller er i mere til sommer? 🙂
God fredag!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Jeg elsker efteråret. Jeg elsker når naturen skifter farve, at komme ind fra en kold gåtur og sætte sig i sofaen med et tæppe, varm kakao og en god bog. Jeg elsker stearinlysets skær om aftenen når det er mørkt, at høre vinden rive i træerne og meget meget andet. Jeg kunne dog godt bruge en smule nattefrost 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh alt du beskriver er også bare så magisk og lækkert! Men ja nattefrost ville ikke skade 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig Aften Med Søde Miild // Ny Video.