everyday Jewelry.

Armbånd + Charms - Pandora // Ring med stor grå sten - Dyrberg/Kern // Lille ring - Pandora // Øreringe - Sui Ava // Halskæde + charm - Pandora // Ur - Daniel Wellington.

Hello Sweeties! Så blev det tid til bloggen skulle opdateres igen, og jeg beklager jeg har været stille henover weekend! Jeg havde brug for at trække stikket, og var en smule nede over alt det her med Corona og forlængelse, men jeg er oppe og igang igen! Min mandag har stået på rengøring af lejlighed, fået handlet ind til en ny uge, gået en lang tur og en smule arbejde herhjemme. Jeg er jo stadig hjemsendt, grundet af storcentrene er lukket, men på torsdag skal jeg ud i butikken og have kigget lidt på smykkerne og udstillingen, og det glæder jeg mig til! Det bliver godt at komme lidt ud igen, og tilbage til det, jeg elsker!

Og smykker er faktisk også det vi skal snakke om i dag, i dagens indlæg! Jeg har længe gerne ville vise jer nogle af mine hverdagssmykker, og i dag skulle det ske! Det svinger selvfølgelig dag til dag, men lige nu og de sidste mange måneder, der har det i ser oppe på billederne, været det jeg har taget på, hverdag. Uret er fra Daniel Wellington, og jeg var så heldig at få det i gave af min farmor, lillebror og hans kæreste, da jeg blev udlært, og det har siddet fast på mit håndled hverdag. Jeg har ønsket mig det ur så længe, så jeg er utrolig glad for det og bruger det som sagt hverdag! Mit armbånd er fra Pandora, og jeg knuselsker alt ved det armbånd! Mange af charmsene er kommet efter jeg er begyndt at arbejde for dem, men de har alle sammen en historie bag sig, og nogle af dem er også nogle jeg har fået af mine forældre - bare generelt elsker jeg alt ved det her armbånd, da det kan gøres så personligt! Mit yndlings charm lige nu er baby yoda, som stammer fra vores Star Wars kollektion, og han er altså bare så cute!

Øreringene i ser deroppe er fra Sui Ava, og jeg elsker alt med perler og det lidt mere vilde men feminine. Sui Ava har også skabt en perle taske, som i måske også har set jeg ejer, men jeg er altså bare så vilde med perler! Specielt dem i ser oppe på billederne, er stadig et kæmpe hit herhjemme, og jeg har dem på hverdag - always! Perler er bare altid en ting man skal have i samlingen, i hvert fald hvis du spørg mig!

Jeg håber det her indlæg kan inspirer jer, og måske give jer nogle svar på de smykker, jeg ofte har på og man kan se mig bruge! Jeg bliver tit spurgt på Instagram eller når jeg filmer en video, så jeg håber det her indlæg gir lidt indblik, eller så bare spørg løst! Jeg vil hellere end gerne hjælpe, eller fortælle, så bare fyr løs!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer