Zalando Sale // My Faves.

Er Det Ikke Okay At Være I Tvivl?

ikke-navngivet-1

Okay det her indlæg bliver nok en smule mærkeligt og bare mig der snakker, som altid.. Men jeg har virkelig brug for at komme ud med de her tanke, og få det hele lidt ned på pair, og måske få nogle gode råd fra jer mine dejlige læsere, fordi i plejer at være gode til at lytte og give mig nogle råd til, hvad jeg skal gøre.. I plejer at hjælpe mig den rigtige vej, og det varmer mit hjerte hvergang!

Som jeg skrev om i mit tidligere indlæg (Find det her..) så sker der mange ting i mit liv lige nu, som gør det lidt svært at følge med og som gør jeg har 1000 ting at se til, men jeg elsker det og jeg elsker alle de ting der sker her for bloggen og for mit liv generelt.. De sidste par uger har jeg også rykket mig selv personligt meget, og overskrider hele tiden grænser, men som kun giver positive oplevelser, så jeg er glad og stolt over mig selv, men det har også fået mig til at tænke over en masse.. Specielt omkring mit liv og mine drømme.

Lige nu har jeg 1000 ting jeg gerne vil og ting jeg gerne vil opleve, og det fylder rigtig meget i mit hoved.. Samtidig er jeg begyndt at stille spørgsmål ved mit studie, fordi på den ene side elsker jeg det og føler mig godt tilpas i det og elsker min klasse, men på den anden side ved jeg ikke 100% om de ter mig, og har ikke den samme happy følelse omkring det mere, som jeg havde før.. Jeg er altid en person som vægter min skole og uddannelse før alt andet, men her på det sidste på grund af alt det der er sket, så vægter jeg skolen og min uddannelse til sidst og jeg laver lektier i sidste øjeblik hvis jeg virkelig husker dem, og har lidt den der ‘ligeglad’ følelse omkring mit studie, hvilket er virkelig nyt for mig! Jeg vil hellere arbejde på bloggen, takke ja til alle de tilbud jeg for, selvom det går ud over skolen og arbejde så meget jeg kan.. Det skræmmer mig lidt at jeg har ændret mig sådan, men samtidig så føles det jeg gør nu også bare bedre end det andet, og det har fået mig til at tænke om mit studie så er det rigtige?

Jeg ved det ikke og jeg føler heller ikke for at stoppe sådan her nu, uden jeg ved hvad jeg rigtig vil, men samtidig ved jeg heller ikke hvad jeg skal gøre? Lige nu vil jeg bare gerne fokusere på bloggen og alle de ting der sker, og så tage en dag af gangen og finde ud af hvad der helt præcist skal ske? Det er en underlig følelse at rende rundt med, og det er mange tanker som ofte gir mig hovedpinde, men jeg føler bare at det er nu jeg skal lytte til mig selv og følge min drømme, selvom jeg ikke 100% ved hvor jeg ender henne i nu.. Jeg føler bare at det er nu jeg skal gøre noget, men samtidig er jeg også bange for konsekvensen af det..

Hvad ville i gøre hvis i var sådan i tvivl omkring alting, og satte spørgsmål ved alting i jeres liv? Lige nu er træning mit eneste frirum, hvor jeg kan få tankerne væk og få lidt luft, og bare mærke en lettelse i kroppen.. Jeg har virkelig brug for nogle gode råd eller ideer til hvad jeg skal gøre, fordi lige nu ved jeg det ikke..

Men ja det var en masse snakken og tanker der bare røg ud fra mig, og som sagt jeg aner ikke hvad jeg skal gøre eller hvor jeg skal stå lige nu, men jeg tager en dag af gangen og håber der snart kommer et svar eller en løsning på alle mine tanker.. Måske i har et forslag? idk..

Har i nogensinde været i tvivl med jeres studie og generelt livet, og hvad har i så gjort?
xoxo Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Tænker det er helt normalt at få det som du har det lige for tiden, når drømmene ligger og venter på at blive opfyldt samtidig med, at du måske føler der ligger en pligt i at tage en uddannelse, også selvom du tvivler på den? Anyways, jeg har bedst erfaring med at gå efter mavefornemmelsen, og har du mest lyst til at fokusere på bloggen, og undersøge dine muligheder nu, inden for blogger/influencer-branchen, så vil jeg sige du skal gøre det 😀 Du er god, og jeg tror på du kan hvad du vil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh hvor er du sød Camilla og tak for dit fine svar, og de mange søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zalando Sale // My Faves.