En uge med fart på // Opstart på Metex.

Hello sweeties! Kan vi lige snakke om en vild uge som slutter i dag, og som virkelig har været en uge på farten. Jeg har lavet noget nærmest alle dage, og faktisk været på arbejde i 3 dage, hvilket var helt underligt, men også fantastisk! Samtidig har jeg været ude og ordne en masse praktisk, og været sammen med min skønne familie, og så var det også i denne uge, jeg startede på min medicin, som har gjort mig sengeliggende lige siden. Som sagt har ugen bare været en uge med en masse planer, og alarmen har ringet alle ugens dage 05.45, og jeg skal være ærlig og indrømme det var hårdt, men også virkelig savnet! Jeg har savnet at have en hverdag med planer og ting at stå op til.. Forstå mig ret, jeg har jo altid planer og ting for dagen, som fx arbejde på bloggen og mine sociale medier, men det med at komme lidt tilbage på arbejde og være lidt ude, det gør bare det hele lidt sjovere. Jeg har i hvert fald haft en uge med fart på, og sådan håber jeg også den næste bliver!!

Men som sagt så var det også denne uge hvor jeg startede op på min medicin, nemlig metex, som skal fungere mod mit psoriasis, og det har været en hård en at starte på. Jeg var på sygehuset om tirsdagen til 3 tjek, hvor de ENDELIG lyttede og gav mig det jeg søgte, da det nemlig ikke er første gang jeg er på Metex, men det er noget stærk medicin, så det sidste udvej, og nu var det tid igen. Det er noget der fungere super godt for mig mod mit psoriasis, og det forsvinder nærmest, men det også hårdt. Det er en virkelig hård medicin kur at være på, som virkelig gør dig syg. Men jeg var derinde tirsdag, hvor de godkendte det og fik taget en masse prøver, og så torsdag startede vi det hele op. Jeg skal stikke mig selv hver torsdag nu, de næste 3 måneder, og så skal jeg på sygehuset igen. Undervejs bliver der taget en masse blodprøver, for at holde øje med mig og mine tal, så det er planen for de næste 3 måneder. Kuren ved jeg virker og jeg ved også hvad jeg er gået ind til, men det er virkelig bare hårdt. Jeg er en af dem der bliver ramt af nærmest alle bivirkninger, så siden torsdag har jeg haft voldsom kvalme, hovedpinde, træthed og ingen appetit overhovedet, og sådan ved jeg de næste 3-4 dage kører, og så har jeg somregel 1-2 gode dage og så skal jeg stikkes igen. Så det er ikke en kur man bare siger ja til, men jeg ved den gir mig mit liv tilbage, og jeg håber og tror på at jeg til sommer, kan få mit hår sat op, uden at jeg har mærker overalt, og at min krop har det bedre - det er planen og drømmen! Og det er specielt derfor jeg går det her igennem, selvom det gør mig så syg, som det gør.

Men udover at jeg siden torsdag har været lidt utilpas og nærmest intet spist, fordi jeg har kvalme - så har ugen været god! Den har været med fart på, med en masse dejlige mennesker og jeg har været ude og snuse lidt til mit arbejde igen! Næste uge kommer til at kører lidt sådan, dog med mere arbejde herhjemme, men så det godt jeg altid kan gå en tur og snuppe en kop kaffe ude, og så har jeg heldigvis også en dag på jobbet igen på tirsdag. Det er de små ting her i livet der tæller lige nu, og som får os igennem!

Hvad har været din yndlings ting fra denne uge, og hvilke spændene planer har du i vente?
Kys N.

  • Update.

Synes godt om

Kommentarer