En operation + sygemeldelse.

Nu har bloggen formået at stå stille i lidt over en måned, og det er der flere grunde til - en af de helt store, er en operation, der kom i starten af juni, som ikke var planlagt, men akut! Som i måske har kunne læse tidligere, har jeg døjet rigtig meget med min ene finger på min venstre hånd, som sov konstant, gjorde ondt og var helt umulig - jeg kunne intet med den! Det endte med en masse undersøgelser, og senere en operation, hvor de skulle ind og hjælpe en nerve, som havde det rigtig svært - men som nu er i bedring!

Grunden den operation har jeg ikke måtte bruge min hånd det første lange stykke tid, men har nu fået fjernet sting og fået den store forbinding af, og skal stille og roligt igang med at bruge hånden igen! Den er stadig øm, og som i kan se er såret stadig tydeligt og ømt, MEN det går fremad, og selvom fingeren stadig er øm og uduelig, så gør den også små fremskridt.. Små skridt, men som gør mig glad! Jeg er dog sygemeldt 3 uger i nu, da jeg intet må løfte med hånden eller generelt gøre - den er stadig ny opereret, så alt med måde - men fingeren er stille igang igen, og jeg laver hånd gymnastik hverdag.. Som sagt små fremskridt! Men nu hvor jeg skal gå hjemme og nærmest må ingenting.. hverken arbejde eller træning, så ville jeg gerne tilbage til jer igen, og få startet bloggen op, fordi i har været savnet, BIG TIME!

Så det er altså derfor her har været stille, men jeg begynder stille at komme på benene igen, og hånden vil samarbejde mere og mere - så jeg er glad + vejret udenfor er jo fantastisk, og nydes fulgt ud!
Nogle af jer der har haft problemer med hånden før, eller som kender til problemet? Og nyder i også den dejlige varme? :-)
Kys N.

Synes godt om