En lille update fra Instagram.

Hej dejlige mennesker.
Klokken er kun 20.52, og jeg befinder mig allerede under min dyne, og ligger bare og slapper af med venner i baggrunden, og prøver at bearbejde en dag, som på mange områder har været god og så knap så god. Jeg har været på arbejde i sølle 3 timer, som har været hurtig og effektiv, og derefter på Kolding sygehus, som gik knap så godt.. Dog var dagen efter det meget god, da jeg var sammen med min skønne mor, hvor vi tog rundt og fik shoppet lidt i Kolding storcenter, og jeg fik sluttet dagen af, med en lang gåtur her i Vejle, med min skønne nabo Sabrina!

Som mange af jer måske kan huske, hvis i følger lidt med inde på min Instagram, NicolinePraus, og ellers her på bloggen, så har jeg længe døjet med en dum finger, over på venstre hånd, som sover konstant, ikke kan føle noget og som dunker og gør ondt.. I dag var jeg så ENDELIG inde og få lavet en undersøgelse på nerverne i hånden, som man gør ved at sætte stød til dem og se hvordan de reagere.. Det var virkelig ubehageligt, voldsomt og det gjorde ondt, men igennem det, det kom vi.. Dog var resultatet ikke som jeg havde håbet, da sygeplejersken desværre kunne se noget på fingeren, endda 2 af dem, og at det ikke så for godt ud, men at lægen i næste uge ville fortælle mere, og så tog vi den derfra.. Jeg må ærligt indrømme jeg synes der er langtid til onsdag nu, hvor jeg først kan komme op og få svar.. Jeg er snart træt af at vente, og rende rundt og have ondt - det har stået på i snart en måned, og det bare ikke behageligt.. MEN forhåbenligt er der snart en ende på det hele, og en løsning, så jeg kan få det godt igen, og kan bruge fingeren optimalt, fordi lige nu.. der er den nul og niks.

Meeeen udover det, så vil jeg bare sige at jeg er mere aktiv lige nu, inde på Insta end her, da jeg har haft fart overfeltet og ligget med sygdom + været på skole, så der har været nogle travle uger.. MEN ud fra instagram, kan i se jeg har fået smidt en del selfies op (er blevet ekstremt glad for spejl helkrop selfies!), taget nogle fine billeder af de smukke spænder fra altid skønne Suiava, været ude og spise for første gang på Århus Street food (så lækkert!) og modtaget nogle lækre hårprodukter fra Amaze press & Stuhr, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om! Så meget er der da sket, og jeg prøver også at opdatere noget mere på Insta, og gå op i kvaliteten - så jeg håber i vil følge med derover, i skal ihvertfald være så hjertelig velkommen!

Meeeen nu vil jeg få lukket min pc ned, sidde min alarm til klokken 05.00 i morgen - så jeg kan nå en morgen træning inden arbejde, og ellers bare få en dejlig lang nattesøvn, hvor min energi kan blive opladet igen, til en ny og spændene dag i morgen, hvor Odense kalder, til en skøn weekend i familiens tegn!
Noget spændene i skal i weekend? Måske også besøge familien, eller? :-)
Kys og Kram N.

Synes godt om