HEEEEJ VENNER.

Heeeej venner, long time no see! Ej hvor har jeg savnet at opdatere jer herinde, men ærligt - denne gang kan jeg sige det ikke er min skyld, Nouw har simpelthen været nede og jeg har ikke kunne opdatere jer, overhovedet! Jeg indrømmer gerne jeg har været en smule presset, fordi jeg først troede det var noget hos mig der var galt, men ikke denne gang.. Det var simpelthen teknologien hos Nouw, og sådan kan det jo gå! Arbejder jo hos Bestseller nu, og trust me vi kæmper også noglegange med IT og nedbrydninger, og man må bare tage det hele med løftet pande og tro på det snart ændre sig.

Der er jo sket en del siden sidst, jeg er jo flyttet ind i mit nye hjem - weeeehuuuuuu! Videoerne der er linket herefter beviser det hele, både en tom lejlighed, flytte kaos og alt det vilde der er sket! Jeg er ikke 100% på plads i nu, og mangler meget - men hey vi er godt på vej og nu er køkkenet 100% på plads! Glæd jer til den skønne vlog der lander i morgen, hvor jeg viser den nye bordplade som er kommet på, og som bare har gjort en kæmpe forskel for rummet!

Og jeg kan godt afslører der kommer flere videoerne i nu! Jeg har en plan om i næste uge hvor jeg har ferie, at der skal min altan have den helt store tur med design og blomster og alt det der hører til, og det glæder jeg mig til! Der kommer også en fin video ud af det, så hvis i ikke har abonneret derinde i nu, så syntes jeg i skal gøre det, så er i klar på vloggen i morgen og på de skønne bolig videoer der venter!

Ellers kører det hele derud af med fart over feltet, arbejde på højt tryk og en masse dejlige planer i vente! For nu er det største der stadig er sket for mig, at jeg har fået min helt egen bolig, som jeg forelsker mig i, mere og mere for hverdag der går - det fantastisk! Og så det jo en dejlig sommer vi har over skønne DK lige nu, kæmpe fan!
Har i fået sommerferie nu, eller arbejder i stadig? Har i nogle spændene planer måske? :)
God aften herfra, xoxo N.

Synes godt om