Nelly Wanties #1

Easter Holiday.

img_8157-1

Jeg beklager den smule stilhed der har været, men jeg har været en presset pige de sidste par dage, og har derfor ikke haft tid til at være her på bloggen, men nu er det ferie og det nyder jeg fuldt ud! Påskeferie mere præcis, og det har jeg glædet mig til i 100 år, og nu hvor den endelig er her, føles det fantastisk! Jeg kan lige sige at projektet i skolen gik rigtig godt – som i virkelig fantastisk! Lærerne roste vores projekt, og synes det var fantastisk at vi havde gjort så meget ud af vores stand – der var kage, alle vores prototyper og en masse andet! Det hele var bare virkelig gennemført, og jeg kunne ikke gå gladere på ferie, end som i fredags!

Ferien har virkelig været tiltrængt fra min side, og jeg nyder den også fuldt ud! Jeg bruger tid sammen med min familie, får sovet en masse, set en masse netflix og får styr på en masse praktiske ting, som noglegange bliver glemt i hverdagen.. Generelt bare afslapning! De næste par dage kommer til at gå med det samme, dog smutter jeg en tur til Tyskland på torsdag, ned til et designer outlet – og jeg glæder mig! Jeg var der sidste år, som i kan læse mere om her.. Jeg regner med der kommer en ny designer taske med hjem, gerne en i farven nude – det søger jeg virkelig!

Men ellers står ferien på afslapning, og jeg nyder det fuldt ud! Forresten kan i måske se at bloggen har fået en lille makeover? Jeg ved ikke helt i nu, hvad jeg synes om det – men jeg følte der skulle ske noget nyt og der skulle farve på, nu hvor det snart er sommer! Men hvad synes i om det nye design? Skriv det gerne nede i kommentaren – jeg savner jeres svar! 🙂
Rigtig god påskeferie til alle!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly Wanties #1