One Happy Girl - I GOT THE JOB!

Dreaming About Bags.

tasker

Reklame Links: 1 . her // 2.  her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her.

Jeg har siden jeg fik mit job i tirsdags (læs hvor her..), gået og tænkt på om jeg skulle give mig selv en lille “Tillykke med jobbet” gave, og hvergang jeg har tænkt den tanke, er det faldet på en taske.. Jeg mangler ikke som sådan en taske, da jeg har virkelig mange, og jeg købte jo tilbage i slutningen af April min fine lille clutch fra Michael Kors (Find den her..), så jeg mangler som sagt ikke, men.. Jeg kunne virkelig godt overveje at købe en af dem i ser oppe på billederne! Jeg har længe overvejet at købe en taske fra Tommy Hilfiger da jeg virkelig elsker deres design på tasker, og den mørkegrønne som i ser på billedet fra dem, har virkelig hjemsøgt mig og så er den også på tilbud lige nu – hvilket frister rigtig meget! Desuden er den lidt stor i det, så jeg ville faktisk kunne bruge den til skole – endnu en god grund til hvorfor jeg skulle købe den.. Men jeg ved det ikke i nu, fordi den fra Calvin Klein har jeg også haft kigget på længe, og den ville passe perfekt ind her til sommer og er bare virkelig cute, så det er en svær beslutning.. Men som sagt det er tasker jeg har på hjernen, og det er spændene hvad det ender ud i, fordi jeg er selv i tvivl, men jeg skal nok love at vise jer hvilken en jeg køber, hvis jeg ender med at gøre det! Den lilla taske i ser oppe i hjørnet er jeg også ret vild med, og så koster den faktisk kun 300 kr.. Hvilket ikke er dyrt og så minder den lidt om dem Gucci har lavet, bare en del billigere 😉

Hvad synes i jeg skulle gøre? Hvilken taske synes i er pænest, og måske mest nyttigst? Skriv det gerne nede i kommentaren, så kan i måske hjælpe min hjerne lidt med at vælge 😉
Rigtig god aften alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One Happy Girl - I GOT THE JOB!