1. Advent Giveaway!

Designer Outlet In Germany.

Hey Sweeties.

Som i måske kunne se på min instagram i lørdags, så var jeg på tur i Tyskland med min skønne familie, da vi skulle ned og besøge et designer outlet! Jeg har jo været i et designer outlet før i Italien (læs mere om det her) men denne gang skulle vi så besøge det i Neumünster, hvor det er samme koncept og samme ejere, men der var nogle butikker, som de ikke havde i Italien! Det var mega hyggeligt, og jeg fik også gjort mig nogle gode køb – både i Tiger Of Sweden og Esprite.. Udover at få shoppet lidt i designer outlettet, tog vi senere til Flensborg for at besøge deres julemarked, som var mega hyggeligt og virkelig besøgt af mange mennesker! Inden vi tog til Fleggard for at handle, fik vi lige lidt at spise i Flensborg, og så var det videre.. Det var en rigtig hyggelig tur, og jeg vil helt klart anbefalde at man tager til Neumünster og besøger deres outlet, hvis man gerne vil gøre sig nogle vilde designer fund! Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg er der – det er helt sikkert!

Nogle af jer som har besøgt designer outlettet i Neumünster eller nogle af de andre – og hvad synes i om dem?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advent Giveaway!