My First Day At Dyrberg/Kern.

Den Lille Smalle Odense.

picmonkey-collage-6

Som i nok har lagt mærke til hvis i følger mig på instagram (Nicolinepraus), så er der en speciel cafe i Odense, som jeg besøger mindst 1 gang om ugen, og som jeg bare knuselsker! Eftersom jeg opholder mig der så meget, og er så glad for alle deres ting, tænkte jeg det var på tide at fortælle jer lidt mere omkring cafeen, og hvorfor jeg bare elsker den så meget! Siden de åbnede første gang. har jeg været der mindst 1000 gange, hvis ikke flere, og grunden til jeg kommer igen og igen er fordi de laver de lækreste ting, til en rigtig god pris! Jeg elsker alle de lækre forskellige juice varianter de har, alle deres lækre kaffer og alle kagerne, som endda er sunde – hvilket er kæmpet bonus for mig!

Det der også er fantastisk ved Den Lille Smalle, som den hedder, er at de hele tiden opfinder noget nyt, så man kan ofte finde en ny drik på menuen, og nogle af dem er lidt alla limited edition variationer, så de er der kun i en kort periode.. Fx til jul lavede de en speciel kakao drik, og i sommers lavede de en iskaffe med vanilje is i og en masse andet godt, hvilke bare smagte så godt! Det fantastisk de hele tiden udvikler sig, og kommer op med noget nyt, så man altid får en ny oplevelse når man kommer der, men jeg må indrømme jeg har en fast drik derinde, som jeg altid bestiller og som de er begyndt at vide er min drik, når jeg kommer… Det er deres Matcha latte Ice something, og den er seriøst så god! Jeg ved mange bryder sig ikke om det grønne pulver, da de synes det smager underligt eller af græs, men jeg elsker det! Det er den bedste drik jeg længe har fået, og jeg bestiller den hvergang jeg er oppe i byen, da den bare er så god!

Noget nyt de også har fået derinde er morgenmad, hvilket er så lækkert! Jeg var derinde i onsdags med 2 veninder fra skolen, hvor vi fik bestilt morgenmad også, og jeg endte ud med deres kakao smoothie bowl, som smagte fantastisk! For det første var den virkelig cremet og smagte så lækkert at kakao, og så mættede den helt vildt! Jeg skal helt klart snart derind igen, og prøve den anden variant de har og en avokado mad.. Mums!

Men hvis man er i Odense, og mangler en rigtig hyggelig og lille cafe, med kanon gode pris, så synes jeg helt klart i skal smutte forbi Den Lille Smalle, da de bare har det lækreste på menuen, og så er stemningen derinde så hyggelig! Jeg elsker at komme der, og bare sidde og summe og betragte folk der går forbi, og bare nyde en kop kaffe, eller noget andet lækkert.. Virkelig en cafe som er et besøg værd!
Adressen kan i finde lige her: Vestergade 5, 5000 Odense C.
Åbningstider: 09 – 18.

Men det er ihvertfald en cafe som jeg varmt kan anbefalde og som jeg synes man skal besøge, hvis man er et smut i Odense, eller allerede bor her – men pas på, fordi man bliver hurtigt besat af den, og kommer til at bruge alt for mange penge derinde 😉
Nogle af jer som kender til Den Lille Smalle, og har været er før? Eller er den helt ny for jer?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My First Day At Dyrberg/Kern.