Crazy sunday and beautiful jewelry.

//Reklame for Wienberg Guld.

//Billeder lånt inde fra Wienberg guld.

Hello sweeties! Min weekend har været helt igennem magisk, og jeg er klar på en spændene og travl uge, som venter allerede i morgen kl. 05.00, men min søndag tog en ret så dramatisk drejning - eller dramatisk for mig. Jeg har jo min elskede Iphone 11, som er under 1 år gammel og for første gang nogensinde har jeg valgt at have panser glas på, da hende inde hos Humac anbefalede mig det, da de nyere Iphone har utrolig følsomme skærme. Min telefon har vitterligt kun ligget på sofaen hele dagen, og da jeg skal hjem fra mine forældre, der vælger panserglasset at springe i den ene side, så glas og det hele sidder løst - og der gik jeg lidt i panik og 1000 tanker fløj rundt i mit hoved. Jeg frygtede vitterligt det måske var glasset indenunder der var noget galt med, fordi det er en del dyrere end et nyt panser glas, og jeg måtte derfor forbi en reparatør som lige kunne kigge på den, og heldigvis var det kun panserglasset, som havde fået en skræmme, helt uden grund - skræmmende og vildt på samme tid! Så han fiksede telefonen med et nyt panserglas, så den er nu så god som ny, men hvordan kan det vitterligt ske? Har i prøvet det før eller oplevet at panserglasset har gjort det, uden slag eller skræmmer? Jeg blev ret overrasket og chokeret, da jeg jo regner med, det beskytter min telefon og derfor ikke går så let i stykker..

Anyway det gik heldigvis godt, og telefonen er som sagt god igen, men det var virkelig skræmmende. Udover et Iphone stunt, så vil jeg faktisk også bare gerne fortælle og vise jer disse fine Lund Copenhagen Marguerit smykker, Er de seriøst ikke fine? Jeg har i langtid ønsket mig smykker med den smukke Marguerite blomst, da jeg føler det er et symbol for Danmark og vores smukke natur, og heldigvis findes de også i sølv, da det er det jeg bruger og de er seriøst for flotte. De er tidsløse, klassiske og kan bæres med ynde, og samtidig passe til alt slags tøj + det er den perfekte gave til konfirmanden, veninden, din mor eller måske en der bliver udlært? Mulighederne er mange, og jeg ville selv elske at eje sådan nogle fine smykker, da der altid ville ligge en historie bag - så fint!

Har i haft en god weekend, og er der nogle af jer der har prøvet det med en panserglas før, at det bare sprænger? Jeg synes virkelig det vildt!
God søndag til jer alle!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer