En Eftermiddag Hos MAC..

Crazed Core Tights From Beactive.dk

// Tights – her.. //
Billederne er lånt fra Beactives instagram & hjemmeside.

Hey Babes!
Jeg tjekker bare lige hurtigt ind på jer – for at fortælle jer om disse lækre tights fra beactive.dk.. Jeg var jo så heldig for nogle uger siden at modtage et helt sæt fra beactive.dk, som jeg virkelig er blevet glad for og har brugt en del, læs mere om det lige her.. Og nu har de fået flere lækre ting, på deres hjemmeside! En af dem er disse lækre tights, som er virkelig smukke og som jeg gerne selv ville eje, til en god omgangs træning! De findes kun i et begrænset antal, så man skal være hurtige hvis man vil have et par, og i kan jo stadig få 30% rabat på dem eller på alt andet inde på beactive’s hjemmeside, hvis bruger rabatkoden: nicoline.. Så der er ingen undskyldning for, ikke at klikke dem hjem eller ønske sig dem i julegave!

Det var bare et lille tip jeg ville give, men i kan glæde jer til senere, da der kommer et spændene indlæg op omkring 2 ting jeg modtog fra Ebay for lidt tid siden, som alle har spurgt ind til, så glæd jer!
Kys Nicoline.


Indlægget er lavet i samarbejde med Beactive.dk, men er 100% min egen mening.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Eftermiddag Hos MAC..