Cozy Clothes For Staying Home.

Indeholder tilknyttede links

Lige nu er Danmark delvis lukket ned, og rigtig mange skal bruge deres tid hjemme, for at stoppe den smitte, som er kommet til Danmark, og som virkelig har sat sine spor. Jeg er selv begyndt på min 3 uge med lockdown, og jo det er da kedeligt, men jeg må indrømme i dag, efter statministerens tale, at der er kommet et lille håb.. Et lille håb for at Danmark snart åbner op igen, hvis folk altså tager deres forbehold de næste 2 uger, og stadig bliver hjemme, holder afstand og spritter sine finger.. Det er virkelig nu der skal kæmpes, fordi overholder folk ikke de tiltag eller begynder kurven at ændre sig - så kan det hele forlænges yderligere, og det tror jeg ikke folk ønsker. Der er ofte snart ikke flere steder man kan besøge eller se, i sin egen lejlighed, og jeg tror også folk snart gerne vil ud blandt andre igen, og specielt ens familie.. Jeg krydser ihvertfald fingre for at de næste 2 uger går godt, og vi snart delvist kan få en hverdag igen - gradvist, men mod bedre tider!


Når man skal gå hjemme, så skal der altså lidt hygge tøj til, fordi ofte gider man ikke de stramme bukser eller den pæne kjole, og specielt ikke lige nu - da man ikke skal andet, end at opholde sig indenfor. Derfor har jeg fundet 2 sæt frem til jer, som virkelig er fine og som også er nogle, man sagtens kan gå ned i Føtex eller Netto i, hvis man lige skal handle. Jeg er specielt vild med det sorte, som er simpelt og enkelt, men som stadig ser super behageligt ud. Virkelig lækkert! Ofte selv herhjemme, opholder jeg mig i træningstøj eller i noget fint og femimint nattøj, som er pænt nattøj og ikke bare en slidt t-shirt.. Jeg kan stadig godt lide at gøre bare lidt ud af mig selv, selvom makeuppen og håret ikke som sådan bliver sat.

Men jeg håber i passer på hinanden i denne tid, og bruger en masse tid derhjemme med jer selv, eller hvis i bor sammen med nogle - fordi husk, det er nu vi virkelig skal stå sammen! Hvis vi klarer de næste 2 uger godt, så er der en delvis åbning af Danmark, altså et lille håb! Så smut i hyggetøjet, drik en masse kaffe, se en masse serier og bare nyd det! I må også gerne skrive nede i kommentaren hvad i får jeres dage til at gå med - måske kan vi inspirerer hinanden til hvad dagene skal gå med, hvis man nu keder sig. Glæder mig til at se hvad i laver!
Kys og Kram N.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer