Corona Lockdown part 2.

Når skønne mennesker, jeg har ikke været her i nogle dage, og det er på grund af det der skete i onsdags - det vi nok alle sammen havde forudset ske, men som man ikke lige troede ville ske - nemlig at Danmark lukkede ned, igen! Jeg har brugt de sidste par dage på at sluge det hele, indse at det sådan julen skal være og samtidig faktisk stadig været lidt halvt på arbejde. Fordi selvom butikken er lukket ned, Pandora ligger nemlig et storcenter, så har jeg faktisk været derude i nogle timer hverdag, siden lockdown.. Dagen efter var jeg ude og lukke butikken sådan ordenligt ned, og i fredags var jeg derude, fordi der var nogle ting der skulle sendes, ting der skulle modtages og dokumenter som skulle ordnes.. Jeg skal også derud i morgen, da der også er visse ting der skal kigges på, så selvom vi har lukket, så er jeg stadig halvt på arbejde - jeg står i hvert fald til rådighed! Men selvom det er sådan, så er det godt nok også træls og hårdt! Jeg ved godt Corona er et kæmpe problem her i Danmark lige nu, og smittetallet er voldsomt stort og folk dør osv, men hvor er det bare hårdt og træls, at butikkerne skal lukke, når lige de travleste dage på hele året står for døren - jeg havde virkelig glædet mig til de næste par dage i butikken, fordi de er helt magiske!

Men selvom jeg stadig arbejder lidt, så skal jeg ærligt indrømme at den her Corona omgang, den ødelægger virkelig mit humør og den sætter virkelig en masse i gang, inde i mig. Jeg kan virkelig mærke ensomheden nu, og jeg føler jeg er bange nærmest hverdag jeg går uden for min dør, fordi jeg er bange for at få den, men jeg også bange for at smitte den videre, til de mennesker jeg elsker! Jeg kan mærke jeg tager alle forbehold nu, præcis som man skal, og det håber jeg også folk vil begynde at gøre, fordi vi må og skal stoppe den her smitte - forsætter det henover julen og nytår, så kommer vi ikke tilbage på arbejdet d. 4 Januar, og butikkerne kan ikke klarer det mere, end højst nogle dage. Jeg ønsker og håber vi snart får buk med den her sygdom, fordi det her konsekvenser for vores samfund, nu men også på længere sigt.

Her til sidst vil jeg bare ønske jer alle sammen en glædelig 4 søndag i advent! Det er så vildt at det er jul på torsdag, og at vi snart er færdige med 2020! Iiiiih jeg glæder mig sådan til på torsdag, hvor der skal hygges med min tætteste familie, spises lækker mad, konfekt og en masse slik! Jeg elsker den dag på året, og det er også den eneste dag på året, hvor jeg må gå helt amok og spise lige det jeg vil - elsker elsker julen!
Håber i har det godt og passer godt på hinanden!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer