Cooking Dinner // En Ny Form For Ris.

//Reklame for Fazer Havreris.

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at stå i et køkkenet og lave dejlig hjemmelavet mad. Jeg har siden jeg var helt lille, altid været med min far i køkkenet og hjulpet ham med de ting jeg kunne, så jeg tror det er der det stammer fra + så er min far også uddannet kok, og han elsker mad og generelt alt ved den verden. Noget af det har smittet af på mig, og selv da jeg var lille kunne jeg finde på at prøve at bage kager, uden en opskrift, bare for at gøre mine forældre stolte.. Køkkenet har altid tiltalt mig på en måde, som ingen anden, og det er også altid det, jeg er spændt på at se, når jeg er ude og kigge på en ny lejlighed - det må gerne være stort, lyst og have alle de rigtige ting! Specielt også nu hvor jeg lever sundt og tænker over hvad jeg spiser, så bruger jeg meget tid i et køkkenet, fordi jeg ikke er så stor fan af takeaway.. Jeg bestiller det nogle gange, men slet ikke ofte - det kan tælles på 1 hånd, hvor meget jeg har bestilt ude fra i år, så lidt bruger jeg det!

Fazer Havreris er noget nyt der er kommet på markedet, hvor det er Ris, bare lavet på en sundere og mere miljørigtig måde, og de smager helt igennem fantastiske! Jeg har prøvet dem i flere forskellige retter, men den i ser deroppe er nok min favorit - og så fungere de vitterligt også bare til alt. De smager mere cremet end rigtige ris, og så mætter de også mere, og indeholder flere proteiner, og som sagt hvis man går op i miljøet, så gør de det bedre end almindelige ris.. Jeg er i hvert fald kæmpe fan! De kan forhandles i Føtex og Bilka, og er virkelig noget folk burde prøve! Det ændre i hvert fald hele ens madoplevelse, og jeg glæder mig til at prøve dem noget mere af! Måske endda invitere hele familie herhjem på en omgang mad, hvor de var indblandet - det kunne være lidt sjovt!

Er der nogle af jer som har prøvet dem før, og hvad brugte i dem til? Eller skal i ud og prøve dem af nu, og se hvad de kan, efter dette indlæg?
God søndag til jer alle!

Synes godt om

Kommentarer