Første Juledag.

Collateral Beauty // Skønheden I Alting.

collateral-beauty-600

Hej Babes.

Som i måske kunne læse i mit sidste indlæg (læs det her..) var jeg en tur i biffen med mine forældre og se Collateral beauty eller som den hedder på dansk: Skønheden i alting, og det var virkelig en fantastisk film! Det handler om Howard som mister sin datter og derefter vælger at give op på livet, og slet ikke kan tage sig sammen fordi han mangler hende og savner hende så meget.. Hans venner bliver bekymret for ham og laver en aftale med tiden, kærligheden og døden og de vælger så at hjælpe ham..

Det er en virkelig rørende film, hvor jeg faktisk græd igennem næsten hele filmen, og den får dig virkelig til at tænke over en masse ting bagefter, hvilket jeg elsker når film gør og så var der bare de bedste skuespiller med, som bare gjorde det fantastisk! Will Smith er fx virkelig god og så han også virkelig lækker, så det er kun et win win! Udover at den får dig til at tænke over en masse ting, så rørte den også ved mig mange gange, og fik mig virkelig til at tænke over nogle ting og over alt det her med tiden og døden og kærligheden.. Fx at vi tit beklager os over ikke at have nok tid, hvor vi istedet skulle nyde tiden og få det bedste ud af det vi har..

Jeg er ihvertfald fuldstændig væk i den film, og ved at jeg skal have den på dvd når den udkommer, og kan kun varmt anbefalde folk at gå ind og se den! Den har rørt mig på så mange punkter, og håber virkelig den vinder en oscar, fordi det er hidtil den smukkeste film jeg længe har set – både på måden den var bygget op men også budskabet.

untitled-5

Den får ihverfald 5 hjerter ud af 5 fra mig, og kunne give den mange flere – men tænker at jeg holder mig til det man normalt giver – men den kan virkelig varmt anbefales og husk lige kleenex hvis du også græder let ved film, fordi det kommer du til i den her, så er du forberedt 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Juledag.