Shoes Is A Girls Bestfriend.

Chocolate Protein Pancakes.

Hejsa dejlige læsere og glædelig 1 maj! Jeg må indrømme jeg har virkelig nydt at have en fridag fra gymansiet, og derfor valgte jeg også at lave noget lidt anderledes morgenmad, bare for at fejre det hele lidt mere! Normalt spiser jeg A38 eller skyr med Isis mysli og frugt, men i morges valgte jeg at lave de mest lækreste protein pandekager jeg længe har spist! De smager seriøst godt, og så mætter de utroligt meget. Jeg valgte at lave en lille skål skyr ved siden af med bær og nogle røræg, så det blev faktisk lidt min helt egen sunde brunch, og det var møg lækkert. Til pandekagerne skal du faktisk kun bruge 3 ting, så hvis du vil vide hvad og hvordan man gør, så læs med nu! 🙂 
Til pandekagerne: 
1 æg. 
1 banan. 
1/2 scoop chokolade proteinpulver (jeg brugte den fra nutramino) 
Fremgangsmåde: 
Start med at mos bananen, og put den op i en skål. Derefter putter du ægget og proteinpulveret ned i skålen, og så pisker du det hele sammen. Så varmer du en pande, og laver dine pandekager. 
Det er så simpelt som det overhovedet kan være, og du kan lave det på ingen tid. Jeg fik 4 mellem tykke pandekager ud af den opskrift, men hvis man laver dem tynde, tror jeg du kan få flere. 
Det var lige en lille sund opskrift fra mig på denne skønne 1 maj! Fortæl mig endelig hvad i synes om dem, hvis i laver dem, og om jeg skal vise flere sundeopskrifter. 🙂 God fredag aften! 
Kys Nicoline.  
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes Is A Girls Bestfriend.