Black little princess // Læge besøg og arbejde.

I dag har da på nogle punkter været en lidt underlig torsdag, hvor der er sket en del. Mit i arbejdsdagen kommer der endnu et pressemøde, og flere kommuner må lukkes ned.. Man begynder lidt at frygte hvilken vej vi går, og jeg skal ærligt indrømme at jeg tror ikke der går længe før, at storcentrene må lukke ned, og det magter jeg bare ikke.. Jeg elsker mit arbejde, og det er det der holder mig igang og glad lige nu, så ikke flere nedlukninger.. Jeg kan ikke holde ud hvis jeg bare skal gå hjemme hele December. Udover pressemøde har jeg været en smut ved lægen, da jeg ikke har været helt på toppen, og virkelig har følt der var noget galt i min krop, men jeg kan ikke sige hvad.. Det resulterede i en masse blodprøver og et hjertediagram, som jeg nu kan gå og vente svar på - håber ikke der går alt for længe, før svaret tikker ind.

Men noget i ikke skal snydes for, er et outfit of the day, fordi jeg lige i morges inden jeg smuttede til lægen, havde tid og lyst til at få taget nogle billeder. I Pandora må vi kun gå i sort, fordi det fremhæver smykkerne, men det er altså lidt af en prøvelse for mig, da jeg nærmest kun har farvet tøj - fordi sådan er jeg som person! Men outfittet i dag var ret så spot on, og jeg følte mig som en lille prinsesse, med denne fine nederdel som jeg fandt hos butik Karma til sølle 50 kr. Jeg elsker alt ved den og har ønsket mig en som den i 1000 år, så jeg endte faktisk også med at købe den i lyserød.. Åh hvor er jeg forelsket i den nederdel!

Hvordan har jeres torsdag været? Er i stadig i godt humør derude og holder i hovedet højt, eller kan i begynde at mærke trætheden over corona?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer